Globotinio pusryčiai: ramus ir mielas katinas Pūkis

Vasario 26 d. lemtinga. Pūkutis turi iki tol surasti namus ar globą. Prašome visų neabejingųjų pagalbos.

Jis Pūkis. Katinas Pūkis. Kurį laiką gyveno gatvėje, kentė badą ir šaltį, nebyliai gėrė visus likimo smūgius, kol apsnigtą ir sustirusį kauburiuką pamatė Dovilė. Paėmė ant rankų, priglaudė prie širdies ir pažadėjo pasirūpinti. Tai tęsiasi jau daugiau nei metus. Atrodytų, kad kaip tik čia ir galima dėti tašką, deja, realybė kitokia. Pasikeitus aplinkybėms gyvenime, Dovilė privalo išvykti. Nors ir skaudama širdim, ir su ašaromis akyse, bet Pūkio pasiimti negali. Todėl deda visas įmanomas pastangas ieškodama jam pačių pačiausių šeimininkų.

Pūkutis ramus, dažniausiai tik valgo ir miega, labai mėgsta žmogaus rankų glostymus. Tada palaimingai murkia ir trinasi savo mielu snukeliu. Pūkutis mėgsta būti lauke, pakviestas visada atbėga. Tačiau, jeigu atsirastų namai be galimybės išeiti į lauką, tai irgi būtų labai puikus variantas. Daugelio iš kiemo priglaustų katinėlių patirtis byloja, kad pagyvenę namuose, į kiemą jie visai nesiveržia, nerodo jokio noro.

Pūkutis puikiai naudojasi kraiko dėžute, maisteliui nėra išrankus. Draugiškas su kitais gyvūnais, jeigu tie nerodo jokios agresijos jo atžvilgiu. Kol kas nekastruotas, bet Dovilė sutinka apmokėti kastracijos išlaidas. Taip pat atiduos viską, kuo katinėlis naudojosi namuose: kraiko dėžutę, maisto indelius ir t.t.

Dovilės išvykimo laikas nenumaldomai artėja, todėl kreipiamės į visus gyvūnų mylėtojus su prašymu atrasti ne tik savo širdyje, bet ir namuose vietos šiam ramiam gyvūnėliui, kuris neaišku, kiek iki sutikdamas Dovilę, patyrė išbandymų ir likimo smūgių.

Jeigu galite pagelbėti, skambinkite 864848943 (Didžioji Riešė, Vilniaus ribose katinėlį atvežtų į namus. AČIŪ, jeigu būsime išgirsti!!!

augintiniai, dovanojamas kačiukas, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, katinas ieško namų

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai