Now Reading
Globotinio pusryčiai: ugninio grožio Nikis

Globotinio pusryčiai: ugninio grožio Nikis

Globotinio pusryčiai: ugninio grožio Nikis

Nors ir jaunas (dar tik aštuonių mėnesių), bet Nikis jau nemažas, raumeningas galiūnas. Bus iš tų, didesnių ir stambesnių, katinų. Ypatingo, ugninio grožio ir gerumo neišpasakyto.

Nikis be galo meilaus ir gero charakterio, žaismingas, gražus, kaip pro niūrius debesis bandantis prasibrauti saulės spinduliukas. Ir jis ieško atsakingų šeimininkų. Tokių, kurie mylės ir neišduos, kurie nepyks už krečiamas vaikiškas išdaigas ir supras, kad kartais smalsus, vaikiškas snukutis sukiosis virtuvėje ar bandys žarstyti savo patarimus gaminant vakarienę, kad kartais ryte jis kelsis anksčiau už Jus ar dar Jums miegant kariaus su Jūsų kojų pirštais, o gal tiesiog siaus po namus su savo įsivaizduojamais draugais. Visi Nikio broliukai jau džiugina savo naujuosius šeimininkus. Nikutis vienintelis vis dar kantriai laukia… Kastruotas, paskiepytas ir pažymėtas mikroschema.

Jeigu norite ištisus metus džiaugtis šio ugninio katinėlio draugija, jeigu į gyvūną žiūrite kaip į šeimos narį ir draugą, skambinkite mums arba rašykite [email protected], 860263641 ir atvažiuokite susipažinti. Globojamas Vilniuje

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top