Turite idėjų, kaip padėti Lietuvos vaikams? Dalyvaukite projekte „Talentas keisti“

Shutterstock nuotr.

Jau trečius metus skelbiamas konkursas „Talentas keisti“, skirtas rasti ir paremti socialinio verslo idėjas vaikams. Jeigu turite idėją, kaip galima išspręsti Lietuvoje aktualią problemą ir prisidėti prie geresnio mūsų vaikų gyvenimo, kviečiame teikti paraiškas konkursui. Nugalėtojas gaus paramą savo idėjai įgyvendinti ir plėtoti – 15 000 eurų atlyginimą. Suteikiama ne tik finansinė parama – į programą įeina ir ekspertinės konsultacijos bei galimybė naudotis viešinimo priemonėmis, kad iniciatyvas būtų galima plėtoti greičiau bei būtų pasiekti kuo didesni rezultatai vaikų naudai.

Praėjusių metų „Talentas keisti“ laimėtojas Artiomas Šabajevas steigia pagalbos centrus antsvorį turintiems vaikams. Jo teigimu, svarbiausias dalykas, kurį jam pavyko padaryti konkurso rengėjų dėka – išmokti išlaikyti save. „Tai turbūt svarbiausia kuriant socialinį verslą. Tu gali nuveikti daug gerų darbų, bet jei negali išlaikyti savęs, tai tuoj nebegalėsi nieko nuveikti. Su šia užduotimi pavyko susitvarkyti, nes dirbome su labai profesionalia „Reach for Change“ komanda“.

Paraiškas iki vasario 13 dienos galite teikti čia: www.tv3.lt/talentaskeisti. Idėja turi turėti realias galimybes išaugti į finansiškai tvarų verslą ir turėti ilgalaikį finansavimo planą, realų potencialą gyvuoti ir finansinei paramai pasibaigus.

Konkursą Lietuvoje rengia nepelno siekianti organizacija „Reach for Change“ kartu su TV3 televizija. Socialiniams verslininkams organizacija „Reach for Change“ padeda auginti jų inovacijas suteikdama finansinę paramą, prieigą prie verslo ekspertų ir turimo kontaktų tinklo.

„Reach for Change“ vadovė Lietuvoje Jurgita Ribinskaitė-Glatzer teigia, kad šiemet, kai konkursas skelbiamas jau trečią kartą, daug lengviau paaiškinti, kas yra socialinis verslas, jau yra ir „paaugusių“ socialinių verslų, kuriuos galima parodyti kaip pavyzdžius. „Pokyčių lyderė Violeta Masteikienė, mūsų inkubatoriaus dalyvė, pernai gavo Ūkio ministerijos apdovanojimą „Už nuopelnus verslui“. Visame pasaulyje socialinį verslą atranda žmonės, kurie sugeba suderinti norą pakeisti pasaulį ir sukurti verslą. Tikrai žinau, kad lietuviai irgi turi puikių idėjų, todėl labai laukiame paraiškų“, – kalbėjo Jurgita.
 

konkursai, konkursas, pagalba vaikams, pedagogika, talentas keisti

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai