Now Reading
Ypatingiausią metų naktį „Gargare“ – talentingojo Donato Montvydo šou

Ypatingiausią metų naktį „Gargare“ – talentingojo Donato Montvydo šou

Ypatingiausią metų naktį „Gargare“ – talentingojo Donato Montvydo šou

Dainiaus Dambrausko nuotr.

Laikrodžiuose tiksint paskutinėms metų sekundėms visi nori jaustis ypatingai. Žinoma, galima bandyti Naujųjų sutiktuves snobiškai ignoruoti. Bet žaibo greičiu senkančiose 2016-ųjų akimirkose susikaupę tiek atsiminimų, tiek daug naujų tikslų, planų, kartais tiesiog vilties ar lūkesčių, kad šie momentai neišvengiamai tampa stebuklingais.

Išlauktas pabaigas ir pradžias, nusidriekusias dar baltais, neprirašytais gyvenimo lapais, kaip ir visas kitas stebuklingas akimirkas, reikia švęsti. O šventėse maloniausius jausmus, pozityvias nuotaikas ir jaudinančią atmosferą visuomet diktuoja muzika. Taigi, daugiau priežasčių, kodėl palydėti senus metus ir pasitikti Naujuosius Kauno „Gargare“ kai kviečia vienas populiariausių šalies atlikėjų, ieškoti neverta. Gruodžio 31-ąją, 2017-ųjų metų išvakarėse šio lofto scenoje susirinkusiems svečiams koncertuos pats Donatas Montvydas.

Albumą „#BLCK“ šiemet pristatinėjantis atlikėjas žinomas turbūt kiekvienam, net ir muzikos pasauliu visiškai nesidominčiam šios šalies piliečiui – talentingas dainų autorius ir dainininkas Lietuvą atstovavo „Eurovizijoje“, taip pat dalyvavo tokiuose žymiuose televizijos projektuose kaip „Žvaigždžių duetai“ ar „Šok su manimi“, o radijo stotyse metai iš metų vienas po kito sukasi jo hitai. Donatą Montvydą arba Donny Montell pristatinėti netgi būtų negražu – šis artistas žinomas masėms ir už Lietuvos ribų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dar šį mėnesį žiniasklaidoje paviešinęs vieną albumo kūrinių „Springrolls“, atspindintį ne vien Lietuvos, o ir pasaulinio lygio muzikos tendencijas, Donatas leidosi į koncertinius turus. Apšilimą prieš Naujųjų sutiktuves vokalistas rengė Alytuje bei Klaipėdoje. Tūkstantines minias didžiosiose šalies scenose ir arenose pritraukiančio atlikėjo repertuare – geriausios ir naujausios dainos. Tiesa, kokybiškos populiariosios muzikos gerbėjus džiugina ne tik Donato Montvydo kūryba ar atlikimas, bet ir kas kartą vis nustebinantis šou. Galbūt todėl bent kartą jo koncerte apsilankę klausytojai negaili savo laiko kelionėms ir į kitus daininko pasirodymus net tuomet, kai šie organizuojami skirtinguose Lietuvos miestuose.

Visgi stebuklingą Naujųjų naktį kiekvienas nori praleisti ypatingai. Todėl paskutines 2016-ųjų sekundes skaičiuoti itin svarbu artimųjų apsuptyje, geras vibracijas skleidžiančioje atmosferoje, pačioje linksmiausioje, nekasdieniškas nuotaikas sukuriančioje šventėje. Būtent tokį vakarėlį žada Kauno lofto „Gargaras“ atstovai bei visa Donato Montvydo komanda. Klausite, ar bus daug tų, ignoruojančių Naujųjų metų sutiktuves? Vargu. O, jei kalbama apie tokią programą paskutinėje metų šventėje, būtų nenuostabu, jei dar šiandien į Donato koncertą nebeliktų bilietų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top