Now Reading
Orai: niūri ir slidi monotonija tęsis

Orai: niūri ir slidi monotonija tęsis

Orai: niūri ir slidi monotonija tęsis

Bent kol kas orai ir toliau mėgins mūsų kantrybę slidžiais iššūkiais ir besikeičiančia temperatūra. Artimiausiu metu didesnių permainų taip ir nesulauksime: dienos bus apniukę, o gausesni krituliai atkeliaus savaitgalį.

Ketvirtadienį kritulių tikimybė menka, o pro debesis vietomis ir saulė žvilgčios. Pūs silpnas, nepastovios krypties vėjas. Vilniuje dieną debesys sumažės, temperatūra sieks –6–5 laipsnius šalčio. Kaune įdienojus termometrai fiksuos –3–2 laipsnius šalčio, dangumi plauks tai mažesni, tai didesni debesys. Šiauliuose bus apsiniaukę, spustels –2–1 laipsnio šaltukas. Pajūryje bus apie 0–1 laipsnį šilumos, vyraus debesuotumas.

Penktadienį pūs permainingas vakarinių krypčių vėjas. Pirmoje paros pusėje gnybs šaltukas, dieną temperatūra pakils virš nulio laipsnių. Galimi mišrūs krituliai. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, nakties ir ryto valandomis bus apie –4–1 laipsnį šalčio. Dieną temperatūra kils iki 1–2 laipsnių šilumos, galimas trumpas lietus. Šiauliuose, naktį ir ryte, šals iki –2–0 laipsnių. Įdienojus oras šils iki 1 laipsnio, krapnos lietus. Pajūryje gūsingas vėjas dangumi gins debesis, protarpiais lynos. Termometrai fiksuos 4–5 laipsnius šilumos.

Šeštadienį debesys taškysis tai sniegu, tai lietumi. Numatomas šiaurės vakarų, vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus apniukęs dangus, temperatūra svyruos apie nulį, o krituliai bus mišrūs. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, negausiai snigs, bus apie nulį. Dieną oras šils iki 1 laipsnio, sniegą keis lietus. Pajūryje numatomas gausus debesuotumas, trumpai palis. Oras šils iki 3–4 laipsnių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sekmadienį numatomi permainingi orai, sulauksime daugiau kritulių. Pūs pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje, nakties ir ryto metu, temperatūra nukris iki –6–4 laipsnių. Dieną bus apie –2–1 laipsnį šalčio, numatomas sniegas. Kaune visą parą vyraus debesuotumas. Naktį ir ryte šals iki –4–2 laipsnių, snyguriuos. Įdienojus bus apie 0–1 laipsnį šilumos. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, temperatūra sieks –2–0 laipsnių. Dienos metu kris šlapias sniegas, termometrai fiksuos 0–1 laipsnį šilumos. Pajūryje varvės dangus, bus apie 4–5 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžia bus apniukusi, temperatūra kils aukščiau, dažniau palis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top