Dovana nuo Justės Starinskaitės – būsimojo albumo daina „Arčiau nei arti“

Dainiaus Ščiukos nuotr.

Kūrinys apie jausmingą meilę, kuri pildo svajones. Apie tyrą jausmą, kuris paverčia visą tavo gyvenimą prasmingu. Apie žmogų, su kuriuo tau niekas nebaisu. Tai - naujausia Justės Starinskaitės daina, kuria balsingoji atlikėja nori pasidalinti su kiekvienu iš jūsų.

„Dainuodama šią dainą jaučiu kiekvieną žodį ir jo prasmę. Išgyvenu maksimaliai. Lyg būčiau toje situacijoje, šalia to žmogaus, kuriam jaučiu stipriausius jausmus ir kuriam dainuoju“, - šiltai šypsodamasi pasakoja dainininkė.

Anot Justės, jos naujasis kūrinys asocijuojasi su didybe: „Kurdami dainą, visuomet turėjome senovinės šventyklos paveikslą prieš save. Norisi, kad klausytojas atsidurtų tuose rūmuose, kuriuose gyvena ji: didinga, nepaprasta, viso ko valdovė – meilė“.

„Arčiau nei arti“ – jau trečioji gerbėjams pristatyta daina, 2017 metais papuošianti pirmąjį J. Starinskaitės solinį albumą. Atlikėja tyliai išduoda, jog šis albumas – svarbiausias jos tikslas, kuriam pasiekti Justė sutelkė stiprią profesionalų komandą. „Darau viską, kad šis kūrinys gimtų kupinas spalvingos muzikos, tikrų jausmų ir išgyvenimų“, - atvirauja vokalistė.

Nepaisant to, kad dainininkė beveik visas jėgas atiduoda būsimajam albumui, klausytojų širdis glostantį balsą Justė išnaudoja ir kituose muzikos projektuose.

J. Starinskaitė jau 8 metus priklauso vienai populiariausių Lietuvos grupių “Saulės kliošas”, su kuria intensyviai koncertuoja ir kuria dainas. Atlikėja vis dažniau prisideda ir prie lietuviškų filmų muzikinių takelių kūrimo, o visai neseniai kino teatrų repertuarus papildė Justės įgarsintas animacinis filmas “Troliai”.

Eidama solo karjeros keliu dainininkė turi stiprų užnugarį – prie jos naujausio kūrinio išpildymo prisidėjo du talentingi menininkai. Parašyti tekstą padėjo Monika Žiauberytė-Arbutavičienė, o kurti muziką - prodiuseris Alvydas Mačiulskas.

Darydama tai, ką moka geriausiai – dainuodama, Justė Starinskaitė kviečia skleisti šiltus jausmus, dalintis meile ir būti šalia. Arčiau nei arti.


 

Arčiau nei arti, Justė Starinskaitė, lietuviska muzika, muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai