Now Reading
Mobilieji telefonai: kurie pirmauja?

Mobilieji telefonai: kurie pirmauja?

Mobilieji telefonai: kurie pirmauja?

Viešajame transporte, darbe, mieste, mokymosi įstaigose nesunku pastebėti, koks prietaisas dažniausiai yra žmonių rankose. Mobilieji telefonai šiandien yra ne tik susisiekimo, susikalbėjimo priemonė, bet ir pagrindinis langas į informaciją, pramogas, laisvalaikį, savojo stiliaus išraišką. Mobilusis telefonas šiandien yra pagrindinis įrankis dienotvarkėje. Per dvidešimt pastarųjų metų šie prietaisai peržengė savo pamatines galimybes daugeliu metų ir dažnas specialistas juokauja, kad sunku numatyti, kaip tipinis mobilusis aparatas atrodys po dešimtmečio.

Ko gero daugelis sutiks, kad pasaulyje numeris vienas mobiliųjų telefonų gamintoju yra laikoma „Apple“ kompanija. Skeptikai tvirtina, kad tokiuose vertinimuose dažniau atsispindi mados vaikymasis ir pataikavimas amerikiečių produktui, tačiau akivaizdu, kad, nepaisant aukštesnių nei rinkos kainų, „Apple“ prietaisų parduodama bene daugiausiai. Vos pasirodžius naujam modeliui, nusidriekia fanų eilės toliau už prekybos centrų durų, sandėliai ištuštėja, o kainos dar ilgai neskubama mažinti. Šios amerikiečių kompanijos produktų gerbėjai visada pabrėžia funkcionalumo, lankstumo galimybes, tvirtą bateriją, operacinės sistemos kitoniškumą. Galima būtų juokauti, kad tas „kitoniškumas“ ir yra savotiškas mados vaikymasis, tačiau atrodo, kad tai pakankamai svarbus aspektas. Kadangi „Apple“ produktams pasaulyje ir taip skiriama bene daugiausiai dėmesio, mes to nedarykime. Štai, pagrindiniu „Apple“ produkcijos konkurentu būtų galima laikyti „Samsung“ mobiliuosius telefonus. Straipsnyje didesnį dėmesį būtent ir skirsime šiam, greitai šimtmetį švęsiančiam vardui.

Ar galėtumėte pagalvoti, kad kompanija „Samsung“ savo veiklą pradėjo nuo… daržovių, vaisių ir džiovintos korėjietiškos žuvies? 1938 m. bendrovė startavo kaip maisto pramonės atstovė ir augo ypač sparčiai. Tokių prietaisų kaip mobilieji telefonai nebuvo matyti net horizonte, o štai visame pasaulyje bendrovė garsėjo puikia maisto pramone. Kaip elektronikos gamintojas „Samsung“ save pristatė tik septintojo dešimtmečio pabaigoje. Čia ir prasidėjo kelias tokios „Samsung“ kompanijos, kurią pažįstame šiandien.

Šiandien „Samsung“ rinkai siūlo plataus spektro elektroninę produkciją. Bendrovė gamina televizorius, kompiuterius, planšetinius kompiuterius, dulkių siurblius, skalbykles, džiovykles, plaukų džiovinimo ir modeliavimo prietaisus, virykles, šaldytuvus, mikrobangų krosneles, mobiliuosius telefonus ir daugybę kitų prietaisų. Visiems gerai žinomo internetinio pardavimų portalo pigu.lt atstovai teigia, kad „Samsung“ buitinė technika yra viena populiariausių tarp internetinių pirkėjų. Žmonės pasitiki ilgamete istorija ir patirtimi, sparčiai besikeičiančiomis ir pritaikomomis technologijomis, puikiomis garantijomis ir konkurencinga produkcija. „Samsung“ mobiliųjų telefonų pardavimai išlieka vieni didžiausių. „Samsung Galaxy“ J, A ir S klasės šiandien pačios populiariausios ir vartotojų geidžiamiausios. Tokių telefonų tendenciškai vienodai daug parduodama ištisus metus, o prasidėjus prieššventiniam laikotarpiui pardavimai šokteli bene dvigubai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugelis sutiktų, kad technologijos keičiasi taip greitai, kad sunku nusipirkti mobilųjį prietaisą, kuris pakankamai naujas ir galingas būtų bent porą metų į priekį. Mobilieji telefonai per sezoną patobulėja daugybe aspektų. Tikriems elektronikos mėgėjams patariama sekti naujausias nepriklausomų vertintojų apžvalgas, gamintojų naujienas, norint įsigyti pačią išmaniausią ryšio priemonę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top