Moters charakteris pagal juoką


Pagrindinis moters vilioklės bruožas – nuoširdus kvatojimas. Išgirdus tokį juoką iškart kyla asociacijos su nerūpestingumu ir atsipalaidavimu. O kas vyrui gali būti maloniau, nei koketės kompanija? Taigi, jei norite sužinoti su kuo bendraujate, įsiklausykite į juoką.

Beveik negirdimas, tylus juokas. Moterys, kurios juokiasi tyliai ir žemu balsu, pasižymi stipriu, tvirtu charakteriu. Jos sunku išsirinkti gyvenimo partnerį, kadangi reikalavimai išrinktajam – labai aukšti. Tačiau tas, kuriam pavyktų užkariauti šios damos širdį, galėtų mėgautis nevaržomomis meilės naktimis. O tai juk atperka visą įdėtą vargą.

Nevaržomas juokas. Šios moterys negali susilaikyti ir juokas joms tiesiog atima žadą. Kvatodamas iš visų jėgų jos dažniausiai bando prisidengti veidą. Sutikus tokią moteriškę reikia būti atsargiam, nes ji – nuotykių mėgėja iš prigimties. Neišsenkantis smalsumas ir svajingumas verčia ją patirti vis naujų įspūdžių, taigi ir partnerių kaita jos gyvenime gana dažna.

Kvatojimas išsižiojus. Toks juoko būdas įrodo žmogaus pasitikėjimą savimi. Šios asmenybės drąsios, nesivaržančios ir labai temperamentingos, todėl reikia būti atsargiu. Juk gera, švelnia mergaite čia net nekvepia.

Tylus, drovus juokas. Šios moterys dažniausiai stengiasi susilaikyti nuo juoko, o burną pridengia ranka. Tai – drovumo ir begalės kompleksų rinkinys. Tačiau viską galima pakeisti. Daugybė komplimenytų privers ją atsiskleisti visu gražumu. O nustebinti ši mergina tikrai gali...

Tvirtas, neišsišokantis juokas. Tai nuoširdus, įprastas juokas, neerzinantis klausos ir per daug nekrintantis į akis. Damos, pasižyminčios tokiu juoku, linkusios lengvai koketuoti, tačiau ties tuo ir sustoti. Norintieji užkariauti tokios moters širdį turės pasitelkti visą kantrybę ir svarbiausia - nesistengti įsiversti jos į lovą, nes visus savo sugebėjimus ji atskleis tik tuomet, kai pati susižavės vyriškiu.

charakteris, flirtas, juokas, juokas ir charakteris, juoko charakterio savybes, ka isduoda moters juokas, moterys, moterys su charakteriu, nenuspejamas zmogaus charakteris, viliojimas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai