Globotinio pusryčiai: Vilis ieško savo Žmogaus

Kai margaspalviai lapai, nudraskyti šalto vėjo, šoks paskutinį savo šokį šiais metais, o miesto žiburiai pasitiks slapta atsėlinusią tamsą, Tu savo jaukiuose, šiltuose namuose nesijausi vienišas, nes Tave džiugins ir draugiją palaikys šaunuolis Vilis – tobulas 4 mėnesių katinėlis. Jis neįkyrus, bet žmogaus draugiją dievinantis mažylis, kuris vos pajutęs dėmesį, „ištirpsta“ laimės jūroje: vartosi ir meiliai tiesia galvytę glostymams.

Vilis, nors žaismingas ir linksmas, bet moka būti labai rimtas ir santūrus. Naktį miega ramiai, o prabudęs guli ramiai ir tyliai laukia, kol nubus jo Žmogus. Katinėlis tvarkingas, puikiai sutaria su savo gentainiais, todėl labai džiaugtųsi, jeigu savo tikruose namuose turėtų keturkojį draugą.

Nors katinėlis puikiai leidžia laiką namų globoje, bet tai yra tik tarpinė stotelė jo gyvenime. Stotelė, iš kurios jis išvažiuos jau į naują gyvenimą, į naują laimę. Išvažiuos ne vienas, bet su savo mylimu Žmogumi.

Jeigu esi tikras, kad būtent Vilis yra tas, kuris Tave džiugins šaltais rudens vakarais, tas, kuris su didžiausiu džiaugsmu pasitiks Tave grįžtantį namo po sunkios darbo dienos, skambink, atvažiuok susipažinti ir jau šiandien galėsi turėti draugą, kuris mylės Tave karštai ir besąlygiškai, kuriam Tu būsi visas gyvenimas, visas Pasaulis ir Laimė.

Kontaktai rimtai apsisprendusiems: 860546795, 860263641, Vilnius. Į naujus namus Vilis iškeliaus pažymėtas mikroschema.

augintiniai, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, kačiukas, katinėlis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai