„Pagirios Las Vegase“ trilogijos režisierius grįžta su nauju šedevru

Vienos žiūrimiausių visų laikų juodojo humoro komedijų „Pagirios Las Vegase“ ir dviejų jos tęsinių režisierius Toddas Phillipsas sugrįžta su nauju šedevru. Šįkart pagrindinius tikrais įvykiais paremtos komedijos „Karo šunys“ herojus vaidina Jonah Hillas („Volstryto vilkas“, „Kietakiaušiai“) ir Milesas Telleris („Divergentė“, „Dviejų naktų nuotykis“), o filmo siužetas sukasi apie ginklus. Daug ginklų.

„T. Phillipsas čia tobulai sugeba suderinti komediją ir dramą. O aktoriai, kurie surinkti puikiai sugeba susidoroti su jo iškelta kartele“, – sako dviems „Oskarams“ nominuotas J. Hillas. Jis vaidina vieną pagrindinių herojų Efraimą Diverolį. Beje, tikrasis E. Diverolis realiame gyvenime atsisakė susitikti su jį vaidinančiu aktoriumi.

„Aš prie to pratęs. Jei žmogus yra agresyviai nusiteikęs prieš tą, kuris jį vaidina filme, manau, tai geras ženklas“, – juokiasi J. Hillas.

Tuo tarpu M. Telleris teigia, jog jo vaidinamas Davidas Packouzas ne tik kad susitiko su jį vaidinančiu aktoriumi, bet ir pats nusifilmavo komedijoje.

„Jis – tas vyrukas, grojantis gitara senelių namuose. Kaip žiūrėsite filmą, atkreipkite dėmesį. Man buvo be galo įdomu jį pažinti. Man buvo labai įdomu pažinti karą kaip verslo modelį, didžiulius pinigus. Išgirsti istorijas žmogaus, kuris tiesiogiai uždirbo iš kitų žmogaus nelaimių bei kraujo – neįkainojama patirtis. Geriau jau daug kartų išgirsti, nei kartą pačiam su tuo susidurti“, – pasakoja M. Telleris.

Juostoje pamatysime ir Holivudo žvaigždę Bradley Cooperį, kuris vaidino visose trijose „Pagirių“ dalyse. Po to, kai drauge su T. Phillipsu sukūrė „Karo šunis“, duetas paskelbė, jog sekantis jų darbas bus HBO kanalui skirtas serialas apie ISIS. Drauge su jais dirbs ir Pulicerio premijos laureatas rašytojas Jobby Warrickas.

Komedija „Karo šunys“ pasakoja apie du jaunus ginklų prekeivius, kurie 2007-aisiais netikėtai laimi JAV Vyriausybės skelbtą konkursą tiekti ginkluotę šalies kariams Afganistane. Tiesa, netrukus vyrukų džiaugsmas išblėsta, paaiškėjus, kad 300 milijonų dolerių kontraktas yra šiek tiek sudėtingesnis procesas, nei parduoti pistoletą gatvės nusikaltėliui. Mirtini pavojai bei konkurentų pinklės Afganistane ir gimtojoje Amerikoje priverčia bičiulius galvoti, kad galbūt šįkart jie apžiojo daugiau nei galės nuryti.

Komedija „Karo šunys“ Lietuvos kino teatruose - nuo rugpjūčio 18 dienos.

filmai, Karo šunys, kinas, komedija, komedijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai