Now Reading
Kitas W. Alleno liaupsinamo J. Eisenbergo veidas: klounės sūnus, kuris rašo pjeses

Kitas W. Alleno liaupsinamo J. Eisenbergo veidas: klounės sūnus, kuris rašo pjeses

Kitas W. Alleno liaupsinamo J. Eisenbergo veidas: klounės sūnus

Su aktoriumi Jesse Eisenbergu kino mėgėjai geriausiai susipažino tuomet, kai jis suvaidino „Facebook“ sumanytoją Marką Zuckerbergą juostoje „Socialinis tinklas“, vėliau sekė tokie kino hitai, kaip dvi „Apgaulės meistrai“ dalys, „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“, Woody Alleno „Į Romą su meile“ ir kiti didžiųjų ekranų perlai. 32–jų Holivudo žvaigždė, atrodo, greitai iš mėgstamiausiųjų sąrašų nedings, tačiau nedaug kas žino, jog jis ne tik vaidina, prodiusuoja bei režisuoja filmus, bet ir rašo pjeses. Kino teatruose rodomas naujausias J. Eisenbergo filmas – W. Alleno „Aukštuomenės klubas“. Kviečiame artimiau susipažinti su talentinguoju aktoriumi.

J. Eisenbergui nekaip sekėsi mokykloje, todėl nuo dešimties jis ėmė lankyti dramos pamokas ir mieliau laiką leisdavo scenoje, nei klasėje.

Aktorius pirmą kartą su mergina pasibučiavo prieš filmavimo kameras, vaidindamas filme „Roger Dodger“ drauge su Jennifer Beals.

J. Eisenbergo mama – klounė, uždarbiaujavusi vaikų gimtadieniuose. Jos karjera truko net 20 metų.

Kino žvaigždė yra sukūręs dvi interneto svetaines: OneUpMe.com bei Yugoslavio.com. Tačiau neslepia, jog labiausiai jam patinka puslapis Geosense.net, kur galima rasti žaidimą apie geografiją.

Mėgstamiausias aktoriaus patiekalas – pica su alyvuogėmis, kaparėliais bei ančiuviais.

Nepaisant to, jog labiausiai išgarsėjo suvaidinęs „Facebook“ įkūrėją M. Zuckerbergą, J. Eisenbergas pats neturi šio socialinio tinklo paskyros.

Aktorius buvo užpultas bei sumuštas Niujorke. Jo paties teigimu, tai buvo prastos reputacijos rajonas ir svarbu, kad liko gyvas.

Jei kas paprašytų rinkitis teatrą ar kiną, Jesse pasitinktų teatrą. Jis rašo pjeses, stato spektaklius, nes „aktoriaus darbas per daug nenuspėjamas ir negarantuoja pastovių pajamų“.

Nuo aštuoniolikos groja būgnais.

Aktorius nuolat vaidina keistuolius, ne itin prie šio pasaulio pritampančius personažus.

Apie darbą su Woody Allenu, J. Eisenbergas sako: „Tai pats talentingiausias kino kūrėjas, kokį tik pažįstu. Dirbti su juo, manau, yra kiekvieno aktoriaus svajonė, man ji išsipildė jau antrą kartą. Puiku tai, jog režisierius su komanda bendrauja kaip lygus su lygiais, leidžia mums reikšti nuomonę ir net klauso patarimų, neprieštarauja, jei improvizuojame“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pats W. Allenas J. Eisenbergą apibūdina kaip fenomenalų aktorių: „Nedaug kas sugeba vaidinti keistuolius, o Jessiui tai išeina tobulai. Tiesą pasakius, jam net nereikia jų vaidinti, viskas labai natūralu“.

Į naujausią savo filmą „Aukštuomenės klubas“, kuris šiemet atidarė Kanų kino festivalį W. Allenas sukvietė ir kitų gerai žinomų Holivudo veidų: filme pamatysime Steve’ą Carellį, Kristen Stewart, Blake Lively ir kitus. Tiesa, juostoje turėjo vaidinti ir Bruce’as Willisas, tačiau W. Allenas iš komandos jį nusprendė išmesti. Tuomet pastarąjį pakeitė jau anksčiau su režisieriumi dirbęs S. Carellis.

„Aukštuomenės klubas“ ypatingas dar ir tuo, kad po 29 metų pertraukos ekrane nepasirodys pats W. Allenas. Žiūrovai išgirs tik jo užkadrinį balsą. Šis filmas sukurtas remiantis 1939–aisiais režisieriaus Lucius Beebe tuo pačiu pavadinimu pavadinta juosta, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko Fredas MacMurray’us.

Naujoji romantinė komedija nukels į praėjusio amžiaus trečiąjį dešimtmetį ir supažindins su to meto aukštuomenės gyvenimu bei jo užkulisiais.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top