Now Reading
Globotinio pusryčiai: daug prisikentėjusi Žuža

Globotinio pusryčiai: daug prisikentėjusi Žuža

Globotinio pusryčiai: daug prisikentėjusi Žuža

Labai daug norėtųsi parašyti šioje istorijoje. Tik kaip nupasakoti tą kraupią parą, kurią ši katytė išgyveno. Ir kaip ji iš viso tą parą išgyveno… Kaip nupasakoti neviltį, skausmą ir jos – smulkutės katytės – pergyventus visus devynerius katės gyvenimus per tą vieną parą.

Žužą greičiausiai partrenkė automobilis. Ji taip ir gulėjo, kažkas nunešė ją nuo gatvės ant pievos, kur ji ir pragulėjo tą parą. Gulėjo pievoje priešais daugiabučio langus. Negalėdama pajudėti, alkana, ištroškusi, negalėdama apsiginti nuo katinų, negalėdama apsiginti nuo šunų… Pragulėjo nakties lietų, pragulėjo ir žvarbų rytą, pragulėjo ir dieną. Ir tik tuomet Žuža sulaukė pagalbos – ramaus ir saugaus kampelio.

Vet. gydyklos veterinarai tikėjo, kad lūžęs žandikaulis susitvarkys ir netrukdys Žužai gyventi toliau. O štai mažutėliai kūdikėliai, buvę jos pilvelyje, šio pasaulio nebepamatys, smūgio paveiktas katytės organizmas atmetė vaikelius… Para šaltyje lietuje, skausme ir baimėje prišaukė dar ir rinotracheitą (kačių gripą).

Šiandien Žuža pasveikusi po žandikaulio operacijos, sterilizuota, paskiepyta ir pasiruošusi keliauti į naujus namus. Jauki, meili, žaisminga, be galo mylinti žmogų. Ar tu esi tas, kuris nori ją priimti į savo širdį? Paskambink: Jonava, 8 349 62029, 8 642 92870, [email protected]

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top