3 keisčiausi tyrimai apie seksą

Mokslininkai be dėmesio nepaliko ir sekso. Sužinojome, kad moterys daugiau galvoja apie maistą nei apie seksą, ką bendro turi moters orgazmas ir jos lūpų forma, taip pat, kad viena iš penkių moterų sekso metu naudojasi „Facebook“.

Moters orgazmas priklauso nuo jos lūpų formos


Vakarų Škotijos universiteto profesorius Stuartas Brodis tikina, kad galima apskaičiuoti moters galimybes pasiekti orgazmą vos pasižiūrėjus į jos lūpų formą. Nors su seksualumu dažniau siejamos putlios lūpos, S.Brodis teigia, kad iš tiesų dėmesį atkreipti reiktų į viršutinės lūpos gumburėlį. Jo darbe teigiama, kad orgazmą dažniau patiria moterys, kurių lūpų gumburėlis yra ryškus.

Vienai iš 5 moterų „Facebook“ patinka labiau nei seksas

Remiantis žurnalo „Cosmopolitan“ atlikta apklausa, kurioje dalyvavo 2 tūkst. moterų, viena iš penkių moterų mieliau komentuotų būsenos atnaujinimus, publikuotų juokingus vaizdelius ar persekiotų savo buvusiuosius socialiniame tinkle „Facebook“ nei užsiimtų seksu. 20 proc. moterų mieliau savaitei atsisakytų sekso nei „Facebook“.

Moterys su amžiumi tampa biseksualiomis

Naujas tyrimas atskleidžia, kad moterų seksualinė orientacija kinta. Boizo universiteto mokslininkai atrado, kad heteroseksualių moterų grupėje 60 proc. jų jautė fizinį potraukį kitai moteriai, 45 proc. glamonėjosi su moterimi praeityje, o 50 proc. svajojo apie seksą su tos pačios lyties atstove.

biseksualumas, moters orgazmas, tyrimai apie seksą

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai