Now Reading
Orai: bus šilčiau ir sausiau

Orai: bus šilčiau ir sausiau

Orai: bus šilčiau ir sausiau

Savaitės pradžioje debesys daug kur pasitaškys lietumi, oras bus gaivesnis. Tačiau nuo trečiadienio debesuotumas bus vis mažesnis, o temperatūra kils aukščiau.

Pirmadienį debesys tai uždengs, tai atidengs saulę. Vietomis protarpiais palis. Pūs šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dieną oras sušils iki 20–22 laipsnių, numatomas nepastovus debesuotumas. Šiauliuose įdienojus temperatūra kils iki 20–21 laipsnio, bus debesuota, negausiai lis. Pajūryje, dienos metu, taip pat galimas nedidelis lietus, temperatūra sieks 18–20 laipsnių.

Antradienį be didesnių pokyčių. Vilniuje ir Kaune vyraus mažas debesuotumas, kartais iškris vienas kitas lašas lietaus. Naktį ir ryte bus apie 14–16, dieną apie 21–23 laipsnius šilumos. Šiauliuose debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 12–16 laipsnių. Įdienojus galimas trumpas lietus, oras šils iki 20–22 laipsnių. Pajūryje naktį numatomas lietus ir perkūnija. Bus apie 16 laipsnių šilumos. Ryte ir dieną dangumi plauks nedideli debesys, krapnos lietus. Temperatūra sieks 18–20 laipsnių.

Trečiadienį pūs kiek smarkesnis šiaurės vakarų vėjas. Danguje sukiosis nedideli debesys, kritulių tikimybė menka. Vilniaus ir Kauno apylinkėse debesuotumas bus mažas. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 14–16, dieną 21–23 laipsnius šilumos. Šiauliuose, nakties ir ryto metu, bus giedra. Temperūra svyruos tarp 13–16 laipsnių. Dieną išaugs debesuotumas, bus apie 20–22 laipsnius šilumos. Pajūryje visą parą numatomas giedras dangus. Naktį ir ryte oras šils iki 15–18 laipsnių. Įdienojus sustiprės vėjas, bus apie 20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį temperatūra kils aukščiau. Vilniuje ir Kaune dangumi plauks nedideli debesys. Naktį ir ryte bus apie 14–17, įdienojus apie 23–25 laipsnius šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, vyraus giedras dangus. Termometrai fiksuos 13–17 laipsnių. Dienos metu pasirodys maži debesys, oras šils iki 22–24 laipsnių. Pajūryje bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra sieks 14–18, dieną 20–22 laipsnius šilumos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį daugelyje rajonų padidės debesuotumas, ir toliau pūs šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus apniukęs. Naktį ir ryte temperatūra svyruos tarp 16–18, dieną tarp 22–24 laipsnių. Šiauliuose didžioji paros dalis bus apsiniaukusi. Nakties ir ryto metu bus apie 15–17, įdienojus apie 21–23 laipsnius šilumos. Tuo tarpu pajūris ir vėl mėgausis giedru dangumi. Pirmoje paros pusėje oras šils iki 15–18, dieną iki 20–21 laipsnio.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį vietomis negausiai lynos, pūs ramus vėjas. Sekmadienį, tikėtina, kad plūstels dar didesnė šiluma.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top