Now Reading
Orai: gaiva ir lietus trauksis nenoriai

Orai: gaiva ir lietus trauksis nenoriai

Orai: gaiva ir lietus trauksis nenoriai

Antroje savaitės pusėje šalyje ir toliau vyraus gaivūs, vėjuoti ir lietingi orai. Savaitgalio pradžia taip pat bus apniukusi, daug kur lis. Tačiau sekmadienį sulauksime šiokių tokių pokyčių: temperatūra bus aukštesnė, o lietaus debesys kur kas mažesni.

Ketvirtadienį danguje vietomis vis keisis debesys ir saulė, protarpiais palis. Pūs gūsingas šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dieną oras šils iki 20–22 laipsnių, vyraus permainingas debesuotumas. Atsarga gėdos nedaro, tad eidami iš namų pasiimkite ir skėtį. Šiauliuose, dienos metu, temperatūra sieks 19–20 laipsnių. Dangų gaubs debesys, negausiai palis. Pajūryje pūs smarkus vėjas, dažnai lis. Termometrų stulpeliai kils iki 17–18 laipsnių.

Penktadienį be didesnių pokyčių. Pirmoji paros pusė daugelyje rajonų bus giedra, bet dienos metu dangus ir vėl apsiniauks. Pūs neramus vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune nakties ir ryto dangus bus skaidrus. Temperatūra svyruos tarp 14–17 laipsnių. Įdienojus atplauks lietaus debesys, oras sušils iki 18–20 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus apie 13–17 laipsnių šilumos. Dienos metu vyraus debesuotumas, numatomi krituliai ir perkūnija. Oras šils iki 18–19 laipsnių. Pajūryje vėjas dangumi plukdys lietaus debesis. Bus apie 17–18 laipsnių šilumos.

Šeštadienį pasisuks ramesnis šiaurės vakarų vėjas. Daug kur numatomas gausus lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, bus apie 15–16, dieną apie 19–20 laipsnių šilumos. Visą parą dangumi plauks debesys, lis. Šiauliuose numatomas debesuotumas, dažnai lynos. Tačiau protarpiais tarp debesų švystels ir saulė. Pirmoje paros pusėje vyraus 14–16, įdienojus 19–21 laipsnio temperatūra. Pajūryje, nakties ir ryto metu, dangus bus apniukęs, purkš lietus. Temperatūra sieks 16–18 laipsnių. Dieną debesys prasiskirstys, oras šils iki 20–21 laipsnio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sekmadienį debesys bus retesni, jei ir palis tai labai kukliai. Temperatūra kils aukščiau. Vilniuje ir Kaune numatomas nepastovus debesuotumas. Protarpiais negausiai palis, galima perkūnija. Pirmoje paros pusėje bus apie 14–17, įdienojus apie 22–23 laipsnius šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, vyraus giedras dangus. Temperatūra svyruos tarp 13–18 laipsnių. Įdienojus nedideli debesys pasitaškys lietumi, oras šils iki 20–22 laipsnių. Pajūryje termometrai fiksuos 18–20 laipsnių. Protarpiais danguje pasirodys debesys, gali šiek tiek palyti.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžioje oras bus kur kas šiltesnis, tačiau danguje ir toliau regėsime debesis, dažnai lis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top