Paskutinių „Hario Poterio“ dalių kūrėjai į didžiuosius ekranus sugrąžina visiškai kitokią Tarzano istoriją

Paskutiniųjų keturių „Hario Poterio“ filmų režisierius pristato naują nuotykių epą apie beždžionių surastą ir išaugintą žmonių vaiką Tarzaną. Tiesa, nuotykių filme „Tarzanas: džiunglių legenda“ bus pasakojama visiškai kitokia istorija.

Kūrėjams pavyko suburti ir įspūdingą žvaigždžių komandą: juostoje pasirodys Samuelis L. Jacksonas, Christophas Waltzas, Alexanderis Skarsgardas bei Margot Robbie.

„Bandėme sukurti netikėtą ir neįprastą scenarijų, nes klasikinę Tarzano istoriją jau žino kiekvienas. Veiksmą perkėlėme į miesto džiungles ir Tarzaną apgyvendinome Londone. O toliau nutinka įspūdingi dalykai“, – intriguoja režisierius Davidas Yatesas.

Pagrindinė filmo žvaigždė Alexanderis Skarsgardas neslepia, jog šio vaidmens ėmėsi, kad padarytų įspūdį savo tėčiui: „Mano tėtis – didžiulis Tarzano istorijų gerbėjas. Pamenu, kai išsitraukdavome VHS kasetes ir drauge žiūrėdavom nuotykius. Tačiau šiems filmams jau 70 metų, o mūsų istorija – naujoviška ir netikėta. Mano tėčiui ši žinia patiko net labiau, nei man pačiam“.

Tarzano vaidmeniui buvo taip pat svarstomi ir kiti pretendentai. Pasiūlymą gavo „Supermenas“ Henry Cavillas, filmų „Pašėlęs Maksas“ žvaigždė Tomas Hardy, „50 pilkų atspalvių“ turėjęs vaidinti Charlie Hunnamas ir net olimpinis plaukimo čempionas Michaelis Phelpsas. Galiausiai vaidmuo atiteko A. Skarsgardui ir šį kūrėjų pasirinkimą jau teigiamai įvertino kino kritikai.

Filmas „Tarzanas: džiunglių legenda“ pasakos apie gyvenimo džiunglėse etapą palikusį praeityje, ir kartu su mylima gražuole žmona Londone gyvenantį lordą Greistoką. Praėjus keliolikai metų, likimas vis tik jį nuveda atgal į Afrikos džiungles, į Kongą.

Lordas noriai imasi jam paskirtų pareigų ir išvyksta į Afriką, net neįtardamas, kad yra tik menka figūra didžiuliame keršto ir godumo plane, kurio autorius – didikas Leonas Romas, žinomas „Belgo“ pravarde.

filmai, kinas, nuotykių filmai, tarzanas, Tarzanas džiunglių legenda

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai