Globotinio pusryčiai: šeimininko netekęs Punius

Jo šeimininkas išėjo... Išėjo ten, iš kur negrįžtama... O jis liko vienas, toks mažas, liūdnas ir susivėlęs juodas kamuoliukas... Kas toliau? Toliau jo laukia didieji gyvenimo pokyčiai! Pradžiai šiek tiek pasidarbavus žirklėmis, iškarpius visus nereikalingus „kaltūnus“, apkirpus snukutį dengiančius purvinus „dredus“, pasimatė mielos, linksmai spindinčios akytės, kurios prašyte prašė padovanoti jam antrąjį šansą. Jis jį gavo - dabar globojamas savanorės namuose, kur sočiai pamaitintas, paglostytas, šukuojamas, jau paskiepytas, čipuotas ir intensyviai dairosi naujų namų.

Punius dar visai jaunutis, vos 4 metukų, linksmas, mielas ir draugiškas šuneliukas, mokantis ne tik vizginti uodegėlę, bet ir paloti atvykus svetimiems. Nors iki šiol gyveno prie būdelės, bet, kas labai nustebino, puikiai moka vaikščioti su pavadėliu. Jis labai džiaugiasi kiekviena jam skirta dėmesio akimirka, noriai bendrauja su žmonėmis ir savo laimę išreiškia be paliovos vizgindamas uodegytę.

Jei esi JO ŽMOGUS, pasiruošęs mylėti šį linksmą šiaušaliuką, paskambink tel. 8 622 73853 ir padovanok mažytę laimę būti šalia. Punius čipuotas, paskiepytas. Kalvarija

auginiai, dovanojamas šuo, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, šuo

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai