Now Reading
„Revolution Festival 2016“ atskleidžia festivalio scenų kiekį

„Revolution Festival 2016“ atskleidžia festivalio scenų kiekį

„Revolution Festival 2016“ atskleidžia festivalio scenų kiekį

Elektroninės muzikos festivalis „Revolution Festival 2016“ – jaunas ir nesėdintis vietoje muzikos renginys. Kaip ir jaunas žmogus, festivalis ieško geriausio: geriausio garso, geriausios vietos, geriausių muzikantų. Tad bandant išvesti tobulo ir tuo pačiu unikalaus festivalio formulę atrasta, kad ją sudaro puiki muzika, žalios pievos, šiltas ežeras, tankus miškas, skanus maistas ir aktyvios kūrybinės dirbtuvės. Tobulo festivalio formulė šiemet miksuosis iš 80-ties muzikantų, kuomet liepos 8-10 d. pietinė Alaušo ežero pakrantė pavirs naujais festivaliautojų namais.

„Svarbiausia festivalyje – muzika, leisianti pasinerti į garsų tyrumą ir gausą. Šiemet „Revolution Festival 2016“ išpildys dvi scenos: „Neverland“ ir „Promised Land“, trims dienoms leisiančios atitrūkti nuo žemiškų problemų ir atsidurti erdvėje, kurioje muzika diktuoja gyvenimo ritmą“, – renginio scenų kiekį atskleidžia vienas iš festivalio organizatorių Liudvikas Targonskas.

„Promised Land“ scena – pagrindinė festivalio scena. Kiekvienas šiuolaikinis žmogys ieško savo Pažadėtosios Žemės, o šią vasarą vartai į ją atsiveria net dviems dienoms. Tik atlikėjų pirštų miklumas gebės atidaryti duris muzikos rojų, į kurį žengsime jungle ir reggae ritmais bei hardcore garsais. Festivalio organizatoriai pažada, kad muzikai užvaldžius kūną ir mintis, kojoms pradėjus judėti pačioms, o rankoms kylant į viršų, užmerkę akis pajusite nevaldomo džiaugsmo antplūdį. Džiaugsmą atradus tai, ko žmonės ieško jau tūkstančius metų.

Atverti duris padės ir meilę per muziką skleis jungle scenos žvaigždė Demolition Man iš Didžiosios Britanijos ir hardcore įžymybė iš Lenkijos I:GOR. Scenoje taip pat pasirodys tokie jungle atlikėjai kaip Aries, Jacky Murda, HoT, AfaRastaFa ir Dirty G, Mamania, Swix, drum and bass muzikantai – ST, Fantas, GrassHopper, Artis b2b Vizionieriai, Recin ir tokie hardcore atstovai kaip CriS3R iš „5Dan“, „Phrenetikal Rec“, „Balarace“, Terrorbunny ir Okcid iš „Speedcore.ru“ ir „Midnepping.ru“, Artificial iš „The sCore“, Nati iš „Punx Collective“, Evilspot iš „Datablender“ bei daugelis kitų.

„Neverland“ scena – vieta, egzistuojanti tik mūsų vaizduotės dėka, nes čia susitinka dvi antgamtinės muzikos jėgos: techno ir psy trance. Šioje scenoje, užvaldyti muzikos tyrumo ir nešini žemų boso garsų, ritmingai nersim vis gilyn ir gilyn, ten, kur realybė suskyla į daugybę dimensijų: nuo vidinio pasaulio iki kosmoso gelmių.

Šios scenos valdovai: techno dievas D. Carbone ir psy trance ateivis Mantra Flow. Sceną pasiruošę sudrebinti ir tokie techno atlikėjai kaip Inner ir rookas iš „D.A.I.“, Axelle, THING iš „Naktiniai paukščiai“, Black Fire iš „AMMO“ ir tokie psy trance atlikėjai kaip X-Trees iš „Clocktail rec“, DJ Saga iš „Strokes Temple“, Atman iš „Swamp Tales“, TeleporT iš „Gaia Family“, Sunflower iš „Temple of Magic“ bei daugelis kitų techno ir psy trance dinastijų atstovų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginių įgarsinimo profesionalai „Audioforma“ užtikrins, kad atlikėjų grojama muzika būtų tobulos kokybės. Jų dėka hardcore garsai drebins kaulus, džiunglių ritmai išjudins kūnus šokiui, psy trance perkels į kosmosą, o techno ir drum and bass skambesys įtrauks ir neleis grįžti į palapines.

„Revolution Festival 2016“ vyks liepos 8-10 dienomis, Utenos rajone, Sudeikiuose. Visą festivalio atlikėjų sąrašą galite rasti www.revolutionfest.lt. Bilietus platina Bilietai.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top