Vasaros stilius ir rankinės – ką reikia žinoti?

Visą žiemą nepaleidai mylimos rankinės iš rankų, o štai atšilus orams jauti, kad į ją jau kreivai žiūri praeiviai? Taip taip, vasarą ant pjedestalo keliamos visai kitos rankinės nei žiemą. Tad susipažinkime su vasaros stiliumi ir kartu pasidomėkime, kuo ypatingos vasariškos rankinės.

Ne! – juodoms rankinėms


Juoda spalva – tai nemirtinga klasika, ji dera prie visko ir visomis progomis. Ir tai beveik tiesa, tačiau juodas rankinukas dėl savo spalvos spinduliuoja stiprybę, sunkumą, o vasarą norisi priešingo jausmo – laisvės ir lengvumo. Todėl nesvarbu, kokiai spalvai suteiksi pirmenybę savo aksesuarų spintoje, tačiau jokiais būdais tai neturėtų būti juoda rankinė. Tad juodą rankinę susipakuok ir pamiršk iki kitos žiemos.

Klasikinės vasariškos spalvos

Jei esi iš tų, kurios ignoruoja sezono mados tendencijas ir nesistengi atnaujinti savo rankinių kolekcijos bent kelis kartus per sezoną, tai nėra blogai. Tereikia išsirinkti universalias prie visko derančias spalvas. Klasikinės vasariškos rankinės yra smėlio spalvos, šviesiai pilkų atspalvių, rudos, vanilės bei kakavinės spalvos. Turint tokios spalvos rankinę tikrai nesuklysi. Be to, reiktų atminti, kad šios spalvos nėra kaprizingos, todėl jas nesunkiai priderinsi prie savo stiliaus. Didelis pliusas! Nereikės keiti spintos turinio vien dėl to, kad jis derėtų prie naujos rankinės.

Šią vasarą madinga

Šio pavasario – vasaros rankinių tendencijos susiskirstė į dvi stovyklas: vienoje gyvena šokiruojančios, ekstravagantiškos rankinės, kurių pastebėti tiesiog neįmanoma, o kitoje – dominuoja paprastumas ir praktiškumas. Kiekvienai dienai vertėtų rinktis itin madingas kuprines bei rankines-maišelius, kurie šiek tiek primena nerūpestingus hipių laikus. Kalbant apie spalvas, vyrauja ryškios spalvos (oranžinė, persiko, turkio), laisvalaikio rankinės puošiasi stambiais ryškiais raštais, geometrinėmis figūromis, tokių rankinių už patrauklią kainą gali rasti Pigu.lt elektroninėje parduotuvėje. Taigi, per daug neišsiplečiant, galima drąsiai teigti, kad šią vasarą madingos ryškios ir dėmesį atkreipiančios rankinės. Ne veltui rankinė vasaros metu yra vadinama svarbiausiu aksesuaru.

Lengvas rankinės siluetas

Kampuotos, griežtų linijų, kaustytos metalu, storos odos rankinės atrodo solidžiai ir elegantiškai, tačiau tokias rankines galbūt galima būtų pateisinti, einant į svarbų verslo susitikimą, tačiau vasarą jos tikrai nėra tinkamas laisvalaikio pasirinkimas. Reikia rinktis siluetus bei formas, kurios yra lengvos, žaismingos ir neįpareigojančios. Populiarus ir teisingas sprendimas būtų lazeriu pjaustytos odos rankinės, iš odos juostelių pintos vasariškos rankinės.

Paplūdimio rankinė netinka darbui

Atskirk darbą nuo laisvalaikio ir net, jei planuoji iš karto po darbo traukti į gamtą, darbe rodytis su paplūdimio krepšiu yra negerai. Einant į darbą reikia rinktis natūralios ar dirbtinės odos, lengvo ir neįpareigojančio silueto rankines. Tuo tarpu, medžiagines ar pintas iš virvučių palik laisvalaikiui.

apranga, drabužiai, rankinės, stilius, vasariškos rankinės, vasaros rankinės, vasaros stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai