Now Reading
Į kino teatrus atkeliauja vieno žiūrimiausių visų laikų siaubo filmų „Išvarymas“ tęsinys

Į kino teatrus atkeliauja vieno žiūrimiausių visų laikų siaubo filmų „Išvarymas“ tęsinys

Į kino teatrus atkeliauja vieno žiūrimiausių visų laikų siaubo filmų „Išvarymas“ tęsinys

2013 metais kino teatruose pasirodęs siaubo filmas „Išvarymas“ tapo viena žiūrimiausių šio žanro juostų. Sukurtas vos už 20 milijonų, trileris kūrėjams uždirbo daugiau nei 318 milijonų dolerių ir dėl to papuola į populiariausių siaubo juostų topus. Būtent dėl to, praėjus kiek daugiau nei dešimtmečiui, į didžiuosius ekranus grįžta „Išvarymas 2“.

Pirmosios dalies sukūrimą buvo apraizgę daugybė keistų detalių. Pavyzdžiui, namas, kuriame buvo filmuojamos pagrindinės scenos, nuolat niokojo šėtono garbintojai ir vandalai. Būtent dėl to namo savininkai padavė juostos kūrėjus į teismą. Teismui pateiktuose dokumentuose pažymima, jog Normanas Sutcliffe’as ir Geraldas Helfrichas, kurie namą įsigijo 1987 metais, iki filmo premjeros 2013 metais gyveno ramiai ir net nuobodžiai. Pasirodžius „Išvarymui“, jų namą ėmė atakuoti ne tik gerbėjai, bet ir įvairių sektų nariai, o galiausiai jis buvo nuniokotas.

Apie tai, jog „Išvarymas“ turės tęsinį, buvo paskelbta iškart po to, kai filmas susikaukė neregėtos sėkmės. Antroje dalyje sutiko vaidinti ir pagrindinės žvaigždės: Patrickas Wilsonas ir Vera Farmiga. Tačiau premjera įvyks tik birželio 10-ąją, nes data vis buvo nukelinėjama ne vienerius metus. Ar tai tebuvo intriga ir reklaminis tiukas – niekas neatskleidžia.

Užtat siaubo filmų gerbėjai kalendoriuose gali pasižymėti birželio 10-tąją. Tą dieną Lietuvoje įvyks „Išvarymas 2“ premjera.

Šią juostą režisavo tas pats talentingasis Jamesas Wanas. 39-erių iš Malaizijos kilęs režisierius garsėja kaip siaubo filmų guru. Jis ne tik sukūrė „Išvarymą“, bet ir garsiąsias „Pjūklo“ serijas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Išvarymas 2“ – tai dar viena šiurpą kelianti tikra demono išvarymo istorija, kuri pasak realiai gyvenime egzistavusių demonologų Edo ir Loreinos Warrenų (moteris tebėra gyva), yra vienas kraupiausių paranormalių apraiškų atvejų jų ilgalaikėje praktikoje tiriant bei išvarant piktąsias dvasias.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top