Populiariausia „X Faktoriaus“ teisėja Jazzu laukia talentų Vilniuje: „Svarbiausia – būkite savimi“

FotoPro nuotr.

Rudenį į TV3 eterį sugrįžta laukiamiausias muzikinis projektas „X Faktorius“. Dalyvauti didžiausiame Lietuvoje muzikos šou trokšta daugelis apie sceną ir žinomumą svajojančių. Vos per kelis mėnesius „X Faktorius“ dalyviams suteikia tai, ko dainininkai siekia ilgus metus. Bendravimas su muzikos srities profesionalais, vokalo pamokos, darbas įrašų studijoje, pasirodymai didžiulėje scenoje, tiesioginis eteris – tai tik keletas dalykų, kuriuos gauna žmogus, užpildęs projekto dalyvio anketą ir sulaukęs sėkmės.

Savaitgalį Kaune vykusios pirmosios „X Faktoriaus“ naujojo sezono teisėjų atrankos buvo itin emocionalios. Dalyvauti projekte panoro daugybė norinčių, tad muzikinio šou organizaciniai darbai prasidėjo nuo ankstyvo ryto. Dalyviai kantriai laukė ilgoje eilėje, davė pirmuosius interviu „X Faktoriaus“ kūrybinei grupei, pasakojo, kodėl nusprendė ateiti į šį šou. Prieš lipant į sceną ir pasirodant projekto teisėjams, ne vienam drebėjo kojos ir daužėsi širdis. „O kas, jei nepavyks? Juk „X Faktorius“ – mano svajonė, tikslas, neapleidžiantis jau kelis metus“, – nerimavo dalyviai.

Pasirodymus vertina ir komentuoja profesionaliausia muzikos titanų komisija: dainininkas Marijus Mikutavičius, dainų kūrėjas, originaliu stiliumi stebinantis Saulius Prūsaitis, grupės BIX lyderis, populiarių televizijos projektų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas ir populiariausia dainininkė Lietuvoje Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Kaip gera grįžti į „X Faktoriaus“ teisėjos kėdę. Nors, atrodo, kad taip neseniai vyko trečiasis projekto sezonas, jau spėjau pasiilgti“, – atvykusi į filmavimą kalbėjo Jazzu. Dainininkė neslepia, jog dirbti šiame projekte sutiko ne tik dėl to, jog yra didelė „X Faktoriaus“ gerbėja. Labiausiai J. Arlauskaitę džiugina jos kolegos, projekto teisėjai, su kuriais ji – ne tik kolegė, bet ir gera draugė.

Savaitgalį vykusiose antrankose Jazzu įsiminė keli puikiai dainuojantys, charizma spinduliuojantys dalyviai. Pasak dainininkės, žavesys – kartais kur kas svarbesnis už vokalinius duomenis. „Žinoma, buvo ir tokių, kurie per daug savimi pasitiki, visai nemoka dainuoti. Negali dainuoti visi labai gerai, tam ir rengiame „X Faktoriaus“ atrankas. Kiti ateina tik pasirodyti prieš draugus, pasilinksminti. Jei žmogus gerai dainuoja, tai iškart matosi, teisėjai tai pastebi vos jam uždainavus“, – sako Jazzu.

Ne paslaptis, kad vienintelė teisėja-moteris daugeliui „X Faktoriaus“ dalyvių yra trokštamiausia mokytoja. Ne vienas Kaune pildęs anketą prasitarė, jog labiausiai norėtų tapti Jazzu komandos nariu. Tai išgirdusi Justė šypsosi: „Savęs girti nenoriu ir nemėgstu. Labai džiaugiuosi, kad esu tokia populiari tarp dalyvių. Galbūt taip yra todėl, kad jiems patinka mano kuriamos dainos, mano muzika. Be to, praėjusį sezoną laimėjo mano mokinė Monika.“

Jau kitą savaitgalį, gegužės 28 ir 29 dienomis „X Faktoriaus“ atrankos vyks Vilniuje. Jazzu pataria dalyviams atsipalaiduoti ir nesijaudinti – niekas jų stovinčių ant scenos nesuvalgys. „Susikaupkite, nebijokite bendrauti, atsiskleiskite ant scenos. O svarbiausia – būkite savimi. Tik tada galėsite sužavėti teisėjus ir publiką“, – pataria dainininkė.

Projekto „X Faktorius“ filmavimai vyks nuo 13.00 ir nuo 17.00 val. Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose. Žiūrovai gali pasirinkti, kuris filmavimo laikas jiems patogiausias. Bilietus galima įsigyti internetu: http://goo.gl/cuSnfx

jazzu, Justė Arlauskaitė, muzika, muzikinis projektas, muzikinis šou, x faktorius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai