Now Reading
Orai: nė dienos be skėčio

Orai: nė dienos be skėčio

Orai: nė dienos be skėčio

Šios savaitės orai mums nei iš tolo neprimins tų vasara alsuojančių dienų: teks ir šilčiau apsirengti, ir visada po ranka turėti skėtį. Gera žinia ta, kad savaitei baigiantis temperatūra po truputį kils aukštyn.

Pirmadienį daugelyje rajonų trumpai palis, pūs gūsingas pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune dieną oras šils iki 14 laipsnių, debesys keis saulę ir atvirkščiai, o protarpiais ir palis. Šiauliuose vyraus gausus debesuotumas. Įdienojus prapliups lietus, temperatūra sieks 11 laipsnių. Pajūryje palis gausiau, temperatūra svyruos tarp 8–9 laipsnių.

Antradienį be didesnių pokyčių. Numatomas neramus pietvakarių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, dangumi plauks nedideli debesys. Bus apie 7–10 laipsnių šilumos. Dieną krapnos lietus, temperatūra kils iki 12–13 laipsnių. Šiauliuose numatomas debesuotumas, tačiau retkarčiais pro debesų šonus žvilgčios ir saulė. Naktį ir ryte, temperatūra svyruos tarp 6–8 laipsnių. Įdienojus pasipils lietus, bus apie 11 laipsnių šilumos. Pajūryje lis smarkiau, bus vėjuota. Antroje dienos pusėje debesys sumažės. Termometrai fiksuos 9–10 laipsnių.

Trečiadienį daug kur vyraus nedidelis debesuotumas, palis menkai. Pūs švelnesnis pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune nakties ir ryto dangus bus giedras. Temperatūra svyruos tarp 5–10 laipsnių. Įdienojus trumpai palis, bus apie 14 laipsnių šilumos. Šiauliuose dangumi plauks nedideli debesys. Nakties ir ryto metu oras šils nuo 5 iki 10 laipsnių. Dieną temperatūra kils iki 14 laipsnių, purkš lietus. Pajūryje naktį negausiai lynos, bus apie 9 laipsnius šilumos. Ryte ir dieną temperatūra sieks 12–13 laipsnių šilumos, numatomas nedidelis debesuotumas.

Ketvirtadienį bus truputį šilčiau, debesys vietomis ir vėl šliūkštels lietaus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, vyraus nepastovus debesuotumas. Termometrai fiksuos 6–13 laipsnių. Dieną galima perkūnija ir krituliai, bus apie 16 laipsnių šilumos. Šiauliuose visą parą numatomas apniukęs dangus, protarpiais dulksnos lietus. Naktį ir ryte bus apie 7–10 laipsnių šilumos. Dienos metu oras šils iki 14 laipsnių. Pajūryje dangumi slinks debesys, galimas trumpas lietus. Temperatūra svyruos tarp 10–14 laipsnių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį temperatūra kils dar aukščiau, tačiau saulę temdys debesys. Numatomas pietvakarių, vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune bus apsiniaukę, galimas vienas kitas lašas lietaus. Naktį ir ryte temperatūra sieks 8–13 laipsnių. Įdienojus oras sušils iki 18–19 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, vyraus pragiedruliai. Termometrai fiksuos 11–14 laipsnių. Dienos metu prapliups lietus, bus apie 16 laipsnių šilumos. Pajūryje kritulių nenumatoma, dangumi plauks nedideli debesys. Naktį ir ryte temperatūra sieks 12–13, dieną 16 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį dienomis išsilaikys 17–19 laipsnių temperatūra, tik pajūryje bus kiek gaiviau. Šeštadienį trumpai palis, o sekmadienį, tikėtina, jog lepins saulės spinduliai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top