Now Reading
Orai: bus šilta, bet danguje vyraus chaosas

Orai: bus šilta, bet danguje vyraus chaosas

Orai: bus šilta

Pirmomis gegužės dienomis orai bus tikrai šilti, tačiau danguje virs tikras mūšis: debesys keis saulę ir atvirkščiai. Protarpiais palis ir netgi griaudės perkūnija. Antroje savaitės pusėje orai bus kur kas ramesni ir šiltesni.

Pirmadienį įdienojus daugelyje rajonų dangus apsiniauks, gali plykstelti žaibai. Pūs ramus rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse įdienojus oras šils iki 15–16 laipsnių. Dangumi plauks debesys, galimas lietus ir perkūnija. Šiauliuose, dienos metu, taip pat vyraus debesuotumas, pravers skėtis. Temperatūra sieks 15 laipsnių šilumos. Pajūryje numatomas giedras dangus, bet ir čia dieną gali palynoti. Oras šils iki 13 laipsnių.

Antradienį vietomis kritulių bus daugiau. Danguje vietos nepasidalins debesys ir saulė. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra sieks 7–12 laipsnių, numatomas nepastovus debesuotumas. Dienos metu oras šils iki 16–17 laipsnių. Dangus apsiniauks, purkš lietus ir griaudės perkūnija. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie 6–10 laipsnių šilumos, vyraus giedras dangus. Įdienojus lietaus debesys atplauks ir čia. Pajūryje orai bus ramūs, saulėti ir sausi. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 8–11, dieną 15 laipsnių šilumos.

Trečiadienį termometrų stulpeliai kils šiek tiek aukščiau, o danguje scenarijus nesikeis: chaotiškai plauks debesys, kartais įsiterps ir saulė. Pasisuks šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, numatomas nedidelis debesuotumas. Termometrai fiksuos 8–13 laipsnių. Dieną saulėtas dangus staiga gali pavirsti audringu, tad nusiteikite staigmenoms. Oras sušils iki 18 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dangų gaubs debesys. Temperatūra sieks 6–9 laipsnius. Dienos metu vyraus pragiedruliai, bus apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, numatomas giedras dangus. Temperatūra svyruos tarp 9–11 laipsnių. Įdienojus galimas nedidelis debesuotumas ir šlakelis lietus. Bus apie 13 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį orai bus ramesni ir sausesni. Pūs šiaurės rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus apie 10–13 laipsnių šilumos, danguje supsis nedideli debesys. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 17 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus giedra. Termometrai fiksuos 9–12 laipsnių. Dienos metu trumpam apsiniauks, kritulių nenumatoma. Temperatūra kils iki 17 laipsnių. Pajūryje nakties ir ryto dangus bus skaidrus, vyraus 9–11 laipsnių temperatūra. Dieną purkš lietus, oras šils iki 15 laipsnių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį bus šilta, o danguje kur kas daugiau laiko praleis saulė. Vilniuje ir Kaune dažniausiai bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra sieks 10–12 laipsnių. Dieną galimas debesuotumas, oras šils iki 18 laipsnių. Šiauliuose pirmojo paros pusė bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 8–11 laipsnių. Įdienojus oras šils iki 18 laipsnių, saulę paslėps debesys. Pajūryje, naktį ir ryte, temperatūra sieks 8–10 laipsnių šilumos. Dieną numatomas apniukęs dangus, bet lyti neturėtų. Vakarėjant debesys pasitrauks. Oras šils iki 15 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį mus lepins šiluma, tačiau ne visur bus galima mėgautis saule.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top