9-metis Holivudo genijus J. Tremblay: berniukui prognozuojama įspūdinga karjera

Jacobui Tremblay dar tik devyneri, tačiau jis jau spėjo padaryti geresnę karjerą, nei daugelis trisdešimtmečių. O ką jau kalbėti apie įspūdingomis sumomis pilnėjančią banko sąskaitą. Jau balandžio pabaigoje kino teatruose pasirodys siaubo filmas „Sapnų demonai“, kur berniukas atlieka vieną pagrindinių vaidmenų. Ir tai jau ne pirmoji juosta, kurioje jis vaidino apsuptas aukščiausio lygio Holivudo žvaigždžių.

J. Tremblay gimė Kanadoje, detektyvo ir namų šeimininkės šeimoje. Jo vyresnė ir jaunesnė seserys – taip pat aktorės. 2013 metais berniukas, kuriam tuo metu buvo septyneri, debiutavo filme „Smurfai 2“, kur drauge su Neilu Patricku Harrisu atliko pagrindinius vaidmenis. Vėliau pasirodė dramoje „Kambarys“, kuriame kartu su juo pasirodžiusi Brie Larson šiemet laimėjo „Oskarą“ geriausios aktorės kategorijoje. Pats J. Tremblay jau taip pat gali pasigirti 17 įvairių kino pasaulio apdovanojimų ir dar 22 nominacijomis. Tačiau nepaisant jį supančios tviskančios Holivudo prabangos, J. Tremblay – tik paprastas vaikas, dievinantis „Žvaigždžių karus“ ir savo šunį, kurį taip pat pavadino šios legendinės juostos veikėjos Rey vardu.

Naujausias aktoriaus vaidmuo – siaubo juostoje „Sapnų demonai“ ir patikėkite, jūs šio vaiko tokio dar nematėte.

„Neįsivaizduojama, kaip devynmetis gali taip įtikinamai įsijausti į vaidmenį. Jis tikras genijus! Suvaidinęs šioje siaubo juostoje jis darkart įrodė, jog yra pelnytai vadinamas kino pasaulio fenomenu. Jei nenuklys šunkeliais, Jacobo laukia tokia karjera, apie kokią dar tik pradeda svajoti jo amžiaus vaikai“, - savo recenzijoje J. Tremblay gyrė vienas Los Andželo kino kritikas.

Siaubo trileryje „Sapnų demonai“ jaunasis kino genijus įkūnys sūnų praradusios šeimos (akt. K. Bosworth ir Th. Jane'as) įvaikintą berniuką Kodį. Viskas būtų kaip iš paveikslėlio, bet Kodis saugo baisią paslaptį. Jis stengiasi neužmigti, nes žino, kad jo sapnai (ir košmarai) prieš jo valią tampa realybe. Tačiau net ir be galo mylėdamas naujuosius tėvelius, vaikas negali nemiegoti amžinai…

Filmas „Sapnų demonai“ Lietuvoje rodomas nuo balandžio 27 dienos.

filmai, Jacobas Tremblay, kinas, Sapnų demonai, siaubo filmai, siauvo trileris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai