Now Reading
Aksesuarų kūrėjai „The Dark“: „Juoda spalva skirta ryškioms asmenybėms“

Aksesuarų kūrėjai „The Dark“: „Juoda spalva skirta ryškioms asmenybėms“

Aksesuarų kūrėjai „The Dark“: „Juoda spalva skirta ryškioms asmenybėms“

Turbūt ne vienas yra girdėjęs frazę: „Juodai rengiasi tie, kurie gyvena spalvingus gyvenimus“. Su tuo ginčytis net neverta. Tai tikra tiesa. Tuo įsitikinę ir „The Dark“ butiko vadovai. Šie Lietuvai pristato įspūdingus, prabangios juodos papuošalus. O kaip teigė jie patys: „Lietuvoje gyvena daug stilingų žmonių, naktinis gyvenimas čia visuomet verda, o juodi papuošalai – privalomas akcentas“.

Kodėl juoda ir kodėl Lietuva?

Vos įžengus į „The Dark“ dirbtuves galima suprasti – čia karaliauja tamsa. Juodi ne tik rankų darbo aksesuarai, juodai apsirengęs dirba ir papuošalų kūrėjai, ir visa komanda. Čia net sienos ir visi papuošimai juodi. Tad kodėl juoda? Ir kodėl Lietuva? Kaip teigė jie patys, tai nemari ir paslaptinga spalva, o Lietuva – išskirtinių ir darbščių žmonių kraštas.

„Lietuvą pasirinkome neatsitiktinai – čia gyvena begalės stilingų žmonių, kuriems juoda, kaip ir mums, tokia pat svarbi. Žinojome, kad atsidaryti būtent šioje vietoje bus naudinga tiek mus, tiek jiems. Lietuvoje savo veiklą pradėjome dar ne taip seniai, tačiau jau daugiau nei dešimt metų dirbame tokioje srityje. Tad tik išplėtojus idėją, gimė projektas „The Dark“. Mūsų komandoje dirba savo darbą išmanantys kūrėjai lietuviai, net sudėtingiausi aksesuarai gimsta vos per valandą. Be to, Lietuva įsitaisiusi strategiškai geroje vietoje – papuošalai gali lengvai iškeliauti į visas pasaulio puses. Džiaugiamės šiuo savo pasirinkimu“, – kalbėjo „The Dark“ kolektyvas.

„O kodėl juoda? Šito klausimo sulaukiame kone kasdien. Todėl, kad ji paslaptinga, kitokia, visuomet madinga ir tinka tiesiog prie visko. Galbūt nepatikėsite, bet visą gyvenimą nešiojame tik juodus drabužius. Tai mūsų aistra – todėl dizaine ji dominuoja. Juk kai renkatės kuo pasipuošti į naktinį klubą, kokią spalvą dažniausiai renkatės? Juodą, tiesa? O juodi papuošalai, lyg klasika – nepaisant sezoniškumo, mados tendencijų ir kitų aspektų, visuomet išlieka savimi. Juoda mums reiškia originalumą, savitą stilių, eleganciją, „kietumą“, charakterį. Tokie yra ir mūsų klientai (jie, beje, yra dviejų tipų) – kurie visą gyvenimą mėgsta juodą ir ši yra nepakeičiama, ir tie, kurie ją mielai įtraukia į savo garderobą. Be to, juodi aksesuarai yra skirti savitą, turiningą gyvenimo būdą pasirinkusiems žmonėms. Lietuvoje – jų apstu.“, – šypsojosi komanda.

Vienetiniai ir rankų darbo – vizitinės „The Dark“ kortelės

„Mūsų kurtų papuošalų galima įsigyti jau septyniuose Lietuvos miestuose, bei rasti kitose šalyse. Kiekvienas darbas – tai rankų darbas. Aksesuarams naudojama tik pati geriausia natūrali oda bei akmenys iš viso pasaulio. Jų išpildymui panaudojamos įvairios, sudėtingos technikos, unikalūs sprendimai, tad tokių pačių – vargu ar kur kitur išvysite. Nemažai sulaukiame ir privačių užsakymų, todėl viskas yra įmanoma. Be to, galime pasigirti, jog gamyboje naudojami tik natūralūs dažai, papuošimams – kiek „aštroki“ metalo užsegimai, pakabukai, sagtelės. Pasirinkimas taip pat labai platus – nuo kaklo papuošalų, diržų, apyrankių iki smulkiausių aksesuarų jūsų sukurtam įvaizdžiui. Stiliai irgi skirtingi: rasite ir klasikinio, vakarui skirto, madingo ar net „fetish“ tipo aksesuarų. Pavasariui taip pat esame parengę nemažai – vyraujanti juoda spalva derinama su šviesesnės odos ar puošybos elementais“, – pasakojo „The Dark“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nauja vieta – dar didesnė pasiūla

„Visai netrukus, balandžio 22-atrąją, atsidarome pačioje Vilniaus širdyje, Gedimino prospekte. Tokį sprendimą priėmėme dėl to, jog plečiasi mūsų komanda, plečiasi kolektyvas. Be to ir pasiūlyti turime kur kas daugiau, nei įprastai. Viliamės, jog nauja vieta leis susipažinti su naujais žmonėmis, charizmatišką publika, kuri galbūt apie mus dar nėra girdėjusi ir nėra mačiusi mūsų darbų. Su nekantrumu laukiame, kada atversime duris į savo „tamsų“ butiką.“, – teigė „The Dark“ vadovai.

Naujausias kolekcijas ir „The dark“ aksesuarus galima įsigyti „Moustache Boutique“ ir „New Skin Image House“ Vilniuje, „Closte Clothes“ Kaune, „Piewa“ Panevėžyje, „Baltas ir Butikas“ Klaipėdoje, „Zyzlė boutique“ Šiauliuose, „Visconte Boutique“ Mažeikiuose, „Boutique7“ Palangoje, „Zawi Line Saudo“ Arabijoje, „AISHTI Beirut“ Libane ir be abejonės, visai netrukus – „The Dark Boutique“ Gedimino 9, Vilniuje. Beto, jau netrukus aksesuarus bus galima įsigyti Amerikoje, keliuose Europos miestuose. Ir tai tik pradžia…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top