Pop rock grupė „THE ROOP“ sulaukė dėmesio Lenkijoje

Aneta Kwiatkowska / MusicBuk nuotr.

Sparčiai populiarėjanti grupė „THE ROOP“ neseniai grįžo iš Varšuvos. Ten buvo pakviesti atlikti savo programą prieš Lenkijos mega grupės „COMA“ koncertą.

„To vakaro bilietai buvo visiškai išparduoti. Mūsų pasirodymą publika priemė be galo šiltai. Radome ryšį su ja. Iki dabar gauname žinučių nuo koncerte buvusių žmonių, kad mes patikome ir jie vėl mūsų lauks Lenkijoje. Tai įkvepia“ - įspūdžiais dalinosi būgnininkas Robertas.

Grupės lyderiui Vaidotui, taip pat gerą įspūdį paliko ir pati super grupė COMA.

„Ši grupė turi tiek energijos ir tokio įvairaus stiliaus, kad atrodo, jog klausaisi Šopeno ir Adomo Mickevičiaus pasiutpolkės, perleistos per elektrinės gitaros kubą.“

Šiandien THE ROOP pristato savo naują radijo singlą „74 Miles“ iš neseniai išleisto debiutinio albumo „To Whom It May Concern“. Tai daina apie grįžimą namo, apie tą jaudulį, kai žinai, kad esi laukiamas.

Vaikinai internete aptiko informaciją apie darytus tyrimus, kokiam atstumui likus iki namų, žmogų apima jausmas, kad jis jau šalia ir norisi dar greičiau pasiekti tikslą. Atsakymas buvo - likus 74 mylioms.

„Nežinau ar tai neginčytina tiesa, tačiau mane sužavėjo pati skaičiaus metafora, kurią ir panaudojome dainoje“ - pasakojo Vaidotas.

lietuviska muzika, muzika, pop rock, The Roop

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai