Lenny Kravitzo duktė Zoe ketina pranokti žymųjį tėvą: kopia į Holivudo Olimpą

Į Lietuvos kino teatrus atkeliavo ilgai laukta fantastinė ir kupina įtempto veiksmo naujoji „Divergentės“ trilogijos dalis „Lojalioji“. Didžiuosiuose ekranuose vėl susitiks puikiai gerbėjams pažįstami veikėjai Trisė (akt. Shailene Woodley) ir Ketvirtasis (akt. Theo Jamesas), taip pat ir prieš tai pasirodžiusiose dalyse vaidinusi, į Holivudo Olimpą kopianti roko žvaigždės Lenny Kravitzo duktė Zoe.

Zoe Isabella Kravitz buvo auginama pramogų pasaulio užkulisiuose. Drauge su tėčiu keliaudavo į muzikinius turus, o mama aktorė Lisa Bonett ją nuo pat mažų dienų supažindino su gyvenimu filmavimo aikštelėse. Dar besimokydama mokykloje, mergina pradėjo mokytis vaidybos meno. Baigdama vidurinę, ji jau galėjo pasigirti tuo, jog filmavosi drauge su Catherine Zeta-Jones, Aaronu Eckhartu bei Jodie Foster. Vėliau sekė vaidmenys šalia Bruce’o Williso, reperio 50 Cent ir kitų ryškiausių Holivudo žvaigždžių.

Tačiau Z. Kravitz kinu neapsiribojo. Žinoma pavardė ir puikūs aktoriniai sugebėjimai merginai atvėrė kur kas didesnes galimybes: ji ne tik ėmė dainuoti, bet ir tapo reklaminiu Vera Wang kvepalų veidu, nusifilmavo Jay-Z, Will.i.am muzikiniuose klipuose, demonstravo madas ant garsiausių dizainerių podiumų.

Zoe jau dabar pasigirti vaidmenimis tokiuose kino hituose, kaip „Iksmenai“, „Pašėlęs Maksas: įtužio kelias“, visose „Divergentės“ dalyse bei seriale „Nuodėmingoji Kalifornija“ (Californication).

Atrodytų, ši mergina gimė po laiminga žvaigžde: turint tokius garsius tėvus, stengtis tapti žvaigžde net nebūtina. Tačiau Zoe įsitikinusi, jog visko gali pasiekti pati. Ir jai pritaria kino kritikai. Jei kuo prie jos sėkmės ir prisidėjo tėvai – tai tik suteikdami gerus genus ir pasistengdami, kad augdama duktė nenueitų klystkeliais.

Tai, jog Z. Kravitz yra puiki aktorė, eilinį kartą bus galima įsitikinti filme „Lojalioji“. Tai – trečioji garsiosios „Divergentės“ dalis, Lietuvos kino teatruose pasirodysianti jau šį savaitgalį – kovo 18 dieną. Drauge su Z. Kravitz filme pamatysime Naomi Watts, Ansel Elgort, Maggie Q, Octavia Spencer ir Jeffą Danielsą.

Trečioje „Divergentės“ dalyje Trisė su ištikimaisiais bendražygiais keliauja už sienos, juosiančios Čikagą, ribų. Čia bičiuliai susiduria su paslaptinga organizacija, vadinančia save „Genetinės Gerovės Biuru“, o netrukus patenka į nuožmaus karo epicentrą.

Atsakymų ieškanti Trisė netrukus suvokia, kad karas nulems ne tik jos pačios, bet ir viso pasaulio likimą.

Divergentė, fantastiniai filmai, filmai, kinas, Lenny Kravitz, Lojalioji, veiksmo filmai, Zoe Kravitz

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai