Now Reading
Lietuviško serialo kūrėjai skelbia aktorių atranką

Lietuviško serialo kūrėjai skelbia aktorių atranką

Lietuviško serialo kūrėjai skelbia aktorių atranką

Žiūrimiausia televizija TV3 ir komišką serialą „Nuovada“ kurianti prodiuserių kompanija „Videometra“ skelbia aktorių paiešką. Jau nuo šiandien visos merginos ir moterys kviečiamos pildyti anketą internete http://goo.gl/xulgQe ir parodyti savo aktorinius gabumus. Konkurso „Tapk serialo „Nuovada“ žvaigžde!“ nugalėtojos laukia neeilinis prizas – specialiai jai sukurtas vaidmuo seriale.

„Nuovada“ – pasakojimas apie tris kriminalistus, kurių kasdienybė – nusikaltimai, ginklai, nuotykiai ir tikros meilės aistros, kurias įžiebia serialo herojės. Jos karštai myli, nuoširdžiai pavydi, rezga neįtikėtinas intrigas, o rimtai supykusios net griebiasi ginklų.

„Seriale vis daugėja naujų ir itin juokingų situacijų, vyksta naujos istorijos, nauji nusikaltimai, nuotykiai, todėl ir kilo idėja rasti televizijoje dar nematytą veidą. Laukiame drąsių ir išvaizdžių merginų, kurios norėtų tapti aktorėmis ir galėtų savo sugebėjimais nustebinti režisierius ir žiūrovus. Konkurso nugalėtojai serialo scenaristai specialiai sukurs vaidmenį“, – konkurse dalyvauti kviečia „Nuovados“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Savo jėgas bandyti kviečiamos visos merginos ir moterys, sulaukusios pilnametystės. Tereikia įamžinti save filmavimo kamera ar tiesiog mobiliuoju telefonu, atliekant nesudėtingą užduotį – suvaidinant situaciją, kurioje atskleidžiamas konkurso dalyvės moteriškumas. Jausmai čia gali veržtis per kraštus: dalyvės savo filmukuose gali pykti, karštai pavydėti, beprotiškai mylėti ar pasitelkti originalumą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Merginos, norinčios dalyvauti konkurse, turi užpildyti anketą naujienų ir pramogų portale www.tv3.lt ir pateikti vaizdo įrašą. Filmukus jau netrukus bus galima išvysti TV3 televizijos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Iš penkių, daugiausiai paspaudimų „Patinka“ sulaukusių, filmukų serialo kūrėjai atrinks vieną.

Seriale „Nuovada“ vaidmenis kuria Emilija Latėnaitė, Žemyna Ašmontaitė, Ineta Stasiulytė, Karina Stungytė, Vitalija Mockevičiūtė, Povilas Laurinkus, Arūnas Storpirštis, Darius Auželis, Vidmantas Fijalkauskas ir kiti profesionalai. Kokia mergina prisijungs prie šių aktorių komandos, paaiškės jau greitai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top