Pavasarinis antidepresantas – gyva muzika PIANO.LT koncertų salėje

Geriausias būdas kovoti su pavasariniu liūdesiu – muzika! PIANO.LT koncertų salė kviečia pasitikti pavasarį kartu. Nuo kovo 12 dienos iki pat gegužės pabaigos PIANO.LT koncertų salėje galėsite išgirsti daugiau nei penkiolika skirtingų kamerinės muzikos koncertų!

Žanrų gausa – nuo džiazo, avangardo, svingo, klasikos iki flamenko, rusų romansų, pop muzikos ir interaktyvaus spektaklio vaikams, kiekvieno muzikos mylėtojo skoniui! Pirmąjį kartą vykstantis PIANO.LT pavasario festivalis į sceną sukvies geriausius Lietuvos ir užsienio atlikėjus – nuo solistų, duetų, trio iki viso choro. Festivalyje „Pavasaris PIANO.LT salėje“ – kiekvienas ras širdžiai artimą muziką!

Ypatingi „Infiltrators trio“, Dmitrij Golovanov, tarptautinių projektų „Liudas Mockūnas trio featuring Kaja Draksler, Ivars Arutyunyan“ bei „Lietuvos-Italijos džiazo kvarteto“ pasirodymai nepaliks abėjingų džiazo muzikos mylėtojų. Klasikos gerbėjams siūlome nepraleisti moteriško ir subtilaus trijų smuikininkių ir pianistės programos „Smuiko pašnekesiai“, saksofono ir fortepijono muzikos vakaro su Vykintu Čivu ir Birute Stundžaite bei gegužės 1 d. skambėsiančių Iljos Aksonovo, Veros Talerko ir Birutės Asevičiūtės dainų mamai. Ieškantiems naujo skambesio Lietuvos scenoje nedera praleisti vieno iš pirmųjų festivalio koncertų - Flamenko mišių! Šį žanrą besirenkantys atlikėjai koncertų metu siekia išplėsti flamenko muzikos ribas, suteikti jai papildomos, su malda siejamos, gelmės. Į virtuozišką gitaros skambesį pasinerti galėsite jau kovo 13 d. Dar viena PIANO.LT pavasario festivalio naujiena– projektas „Sodrosios Brazilijos spalvos“, kuriame muzikantai iš Brazilijos ir Olandijos, kartu su Egle Petrošiūte neabėjotinai sušildys PIANO.LT koncertų salės atmosferą egzotiškais ritmais! O štai lietuviškosios scenos gerbėjai turėtų nepraleisti svingo karalienių „The Ditties“ kompaktinės plokštelės pristatymo koncertų, galingojo choro „Viva“ pasirodymo ir intrumentinės grupės „SUBTILU-Z“ naujai pristatomos programos „Grammy laimėtojai“.

Na, o koks festivalis be švenčių? Negalime nuošalyje palikti pačios smagiausios pavasario šventės- Vėlykų ir kviečiame į išskirtinį renginį – „Velykėlės girioje“, skirtą ikimokyklinio amžiaus vaikams ir jų tėveliams. Interaktyvi programa su gyva fortepijonine muzika ir profesionaliais aktoriais įtrauks į šventinį šurmulį net ir pačius nedrąsiausius žiūrovus! O antrąją Vėlykų dieną visus raginame nelikti abėjingais ir prisijungti prie paramos koncerto „Mergaitei gimusiai iš širdies“, kuriame susivienyję išskirtinės muzikos atlikėjai už bilietus surinktas lėšas skirs nepalietei mergaitei Rosai.

Taigi, PIANO.LT pavasario festivalyje neabejotinai rasite ką pasirinkti kiekvieno muzikos mylėtojo skoniui. Nesvarbu koks Jūsų amžius, gyvenimo būdas ar tautybė - muzika suvienija! Švęskime pavasarį kartu PIANO.LT koncertų salėje!

festivaliai, klasikinė muzika, muzika, Pavasaris PIANO.LT salėje, piano.lt, piano.lt pavasario festivalis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai