Lietuvių kilmės režisieriaus naujausios komedijos dilema: kaip surasti vyrą savo žmonai?

Lietuvių kilmės režisierius Marius Balčiūnas-Waisberg bei nepamirštamų juostų „Meilė Niujorke“ bei „8 nauji pasimatymai“ kūrėjai pristato savo naujausią rusų komediją - garantuotą kino ekranų hitą „8 geriausi pasimatymai“. Naujame filme vaidins tokios rusų kino žvaigždės kaip Vera Brežneva, Vladimiras Zelenskij, Vladimiras Jepifancevas, Jevgenijus Koševoj.

Įsivaizduokite situaciją: sužinote, kad sergate nepagydoma liga ir gyventi liko nebedaug. Norėdamas, kad po jūsų mirties žmona gyventų pilnavertį gyvenimą, sumanote jai surasti kitą, ne ką blogesnį už jus vyrą. Skamba kaip iš fantastikos pasaulio? Tai – filmo „8 geriausi pasimatymai“ scenarijus.

Ši išties netradicinė istorija – tikrai verta didžiųjų ekranų. Po baisios gydytojų diagnozės Nikita Sokolovas ieško, kas pasirūpintų jo vaikais, verslo imperija ir, žinoma, mylima žmona. Taip šeimos namuose apsigyvena gaisrininkas Ilja. Tačiau planas apsiverčia aukštyn kojomis, kai Nikita sužino, jog daktarai suklydo ir jis dar gyvens. Tačiau „traukinys jau pajudėjo“ ir gerąjį gaisrininką jau spėjo pamilti visi aplinkiniai.

„Filmas ne tik prajuokins žiūrovus, bet ir privers susimąstyti, kaip per vieną akimirką gali pasikeisti gyvenimas. Kaip žinia apie ligą sujaukia protą. Stengėmės sukurti filmą, kuris nepasimirštų vos išėjus iš kino salės. Manau dar ilgai žiūrovai prisimins genialius aktorius, šmaikščius dialogus ir netradicinę istoriją“, - sako juostą kūręs lietuvių kilmės režisierius Marius Balčiūnas-Waisberg.

Komedija „8 geriausi pasimatymai“ kino ekranuose – jau nuo kovo 4 dienos.

8 geriausi pasimatymai, 8 nauji pasimatymai, filmai, kinas, komedijos, Marius Balčiūnas-Waisberg, Meilė Niujorke, romantinė komedija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai