Laimingų širdžių projektas

Emilija Bernackaitė

Kada mes esame laimingi? Ar įmanoma kasdien patirti laimės būseną? Kaip klausytis savo širdies ir imtis įkvėpimo kurti tai, kas atrodo neįmanoma? Neįtikėtina istorija apie „AMIYA Inspiration“ projekto gimimą ir žinutę, nešančią sparčiai plintantį laimės virusą į pasaulio moterų ir vyrų širdis.

Kada mes esame laimingi?


Mano šiandieniniu tikėjimu laimingi esame tada, kai sugebame išgirsti kažkur giliai viduje tyliai tyliai kalbantį balselį, įsiklausome į jį, patikime ir gyvename pagal jo nuorodas. Tai mūsų širdis kalba, kuri į šį pasaulį atėjo per mus įvykdyti tam tikrą unikalią misiją. Kiekvieno ji savita: užimti aukštą postą, tapti mama, dalintis grožiu, o gal tiesiog įkvėpti aplinkinius būti laisvais žmonėmis. Kiekviena misija yra prasminga ir naudinga, o laimingas tas žmogus, kuris pagal ją ir gyvena.

Ar įmanoma realiai taip gyventi? Ar galime kiekvieną rytą sutikti entuazistingai, besidžiaugiant ir mylint? Ar galime patikėti savo neribotomis galimybėmis ir tvirtai ištarti: aš esu DEIVĖ arba aš esu KŪRĖJAS!

Projektas iš meilės ir misija „The Goddess“

Kaip atsakas į šiuos klausimus gimė nuostabusis laimingų širdžių projektas „AMIYA Inspiration“. Gyvenimo būdo mokytoja ir talentinga menininkė Andrė Amiya Pabarčiūtė kasdien pažįsta pasaulį naujai atvira širdimi ir dalijasi su aplinkiniais savo ekstatiška gyvenimo būsena. Kartą ji pajuto, kad laimės virusas turi sklisti dar toliau, pasiekti dar daugiau žmonių. Amiya paklausė vidinio impulso ir ėmė veikti.


Andrė Amiya Pabarčiūtė

Atsitiktinai perklausiusi muzikinį įrašą kompiuteryje, Amiya suvokė, jog būtent per tokio stiliaus muziką ji pasiųs šviesos ir pozityvumo žinutę pasauliui. Vedina intuicijos keliais, mergina sužinojo apie kūrinio autorių Jens Gad, legendinės grupės „Enigma“ prodiuserį, parašė jam laišką ir laimingų aplinkybių dėka nukeliavo į Katalinos salą Kalifornijoje kartu kurti nuostabią muziką. Paaiškėjo, kad jie tikri sielos dvyniai kūryboje - 11 įkvepiančių dainų tapo sprogstamuoju laimės užtaisu ir įgavo vieno bendro albumo pavidalą magišku pavadinimu The Goddess“ (liet. Deivė).

Žinutę tavo vidiniam „Aš“ siunčianti tarptautinė kūrėjų komanda

Muzikos tekstai atsirado po kelionės į Ajurvedos centrą Indijoje, kur Amiya susipažino su Mahasatvaa Ma Ananda Sarita, nušvitusia tantros mokytoja iš JAV. Paaiškėjo, kad ji kuria meilės poeziją. Tyrumą, meilę, sielos balsą žadinančios eilės įsikūnijo Amiya dainose.

Laiminga širdis pritraukia kitas laimingas širdis. Įvyko dar vienas nuostabus susitikimas su Kalifornijos talentingų stilistų komanda „Sequoia Emmanuelle & Her Team Of Stylists“. Albumo pristatymo fotosesijai pasiūti kostiumai tik patvirtino, kad kiekvienas žmogus neįtikėtinas kūrybines galias ir unikalius talentus turinti būtybė.

Vis daugiau sielos balso įsiklausančių profesionalų prisijungė prie „AMIYA Inspiration“ kūrėjų komandos: šokėjai iš Singapūro, Kanados, aromaterapijos meistras Yves Govaertsas iš Belgijos, vizualinių menų kūrėjas Evaldas Arlauskas iš Lietuvos, gongų meistrai, muzikantai ir daug daug kitų.

Kaip plinta laimės virusas

Prie projekto organizavimo prisidėjo ir savanoriai, patikėję šia misija, meile, įkvėpimu, pozityvumu. Aš taip pat esu savanorė. Prisidedu prie laimės viruso platinimo, nes „AMIYA Inspiration“ yra visų žmonių bendras projektas! Kartu su visa komanda siunčiu norą ir mintis į visatą, kad ši žinutė, šis straipsnis pasiektų kuo daugiau žmonių iš viso pasaulio, ieškančių, norinčių, klausiančių.

Laimingų širdžių bendra kūryba pristatoma daugiadimensiniame spektaklyje „The Goddess“ kovo 9 d., Vilniuje. Gyva muzika, gongo garsai, šokio menas, video projekcijos, aromaterapija, kostiumai - šis renginys taps nepamirštamu jaudinančiu Tavo gyvenimo įvykiu. Nepraleisk išskirtinai emocionalaus, romantiško renginio, kuriame atrasi savo asmeninę žinutę ir įkvėpimą! Įkvėpimą pabusti iš rutinos, nevilties, nuovargio bei ribotumo iliuzijos ir išgirdus savo sielą, imtis kūrybos. Tapk šios misijos dalimi ir pažądink savąjį „Aš“!

Daugiau informacijos apie renginį:
http://www.bilietai.lt/lt/event/28794
http://amiyainspiration.com/2016/02/02/magiskas-patyriminis-muzikos-sou-the-goddess/

AMIYA Inspiration, Andrė Amiya Pabarčiūtė, The Goddess

Naujausi komentarai
Inspiration
2016-03-01, 14:39
Čia daugiau dainų : https://www.youtube.com/channel/UCsO8FZgnvQmhBA90Ynma8PA

Skanaus klausymosi ;)
grazu
2016-02-24, 23:04
O yra dar dainu? Kur jas galima isgirsti? Ir kodek tik vienas koncertas Lietuvoje? Tokios muzikos ir tokių renginių reikia daugiau ir nuolat
Aušra
2016-02-24, 19:15
Amazing muzika, paliečia giliai giliai... Sunku patikėti, kad tai tiesa, bet mane įkvėpėte! Noriu! Taip gyventi ir tai jausti!
2016-02-24, 18:33
Super! Kaip nuostabu, kad yra tokių žmonių!! Pozityvių, realizuotų, kurie įkvepia kitus. Ne bet kuo, o laimės virusu - Lietuvai - tai pats tas.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai