Now Reading
Susipažinkite: naujasis Holivudo svajonių jaunikis Benjaminas Walkeris

Susipažinkite: naujasis Holivudo svajonių jaunikis Benjaminas Walkeris

Susipažinkite: naujasis Holivudo svajonių jaunikis Benjaminas Walkeris

Clinto Eastwoodo režisuotoje juostoje „Mūsų tėvų vėliavos“ išgarsėjęs Benjaminas Walkeris, po to, kai suvaidino naujausioje dramoje „Klausyk širdies“, žiniasklaidos buvo tituluotas naujuoju Holivudo svajonių jaunikiu. Tiesa, džiaugtis derėtų atsargiai, nes kalbama, jog su žmona oficialiai besiskiriantis aktorius jau keletą mėnesių turi merginą.

„Norėčiau manyti, kad nesu toks mergišius, kaip filme mano vaidinamas Trevisas. Tačiau įkūnyti šį herojų nebuvo sunku, mat jis tikrai panašus į mane. Mėgaujuosi savo nepriklausomybe ir laisve. Norėčiau manyti, kad esu patrauklus, nors visuomet atsiras tokių, kurie galvos priešingai“, – sako B. Walkeris.

Kolegė, kuri filme „Klausyk širdies“ vaidina jo mylimąją, Teresa Palmer, nesustoja girti kylančios Holivudo žvaigždės: „Filmuojantis drauge sužinojau, jog jis groja gitara, pianinu, turi nuostabų balsą, gali vairuoti motorinę valtį ir nenustodamas laido juokelius. Argi tai ne kiekvienos moters svajonė? Be to, jo pats mėgstamiausias visų laikų filmas – romantiškoji „Kasablanka“. Tagi jis puikus seksualiausių savybių rinkinukas“.

Paklaustas, kaip praleido Šv. Valentino dieną, B. Walkeris teigė, jog gulėjo ant sofos ir žiūrėjo serialus. „Tačiau manau, kad jei myli savo antrąją pusę, romantiška gali būti kiekviena akimirka, nesvarbu, ką veiktumėt“, – sako aktorius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Romantinė drama „Klausyk širdies“ – tai naujausias pasaulį sujaudinusių romanų „Žinutė butelyje“, „Užrašų knygutė“ rašytojo Nicholaso Sparkso darbas. Romantiškiausios pastarojo meto jo knygų ekranizacijos – „Bragusis Džonai“ ir „Amžinai tavo“, o nuo vasario 19 dieną kino ekranuose rodoma dar viena visas kliūtis nugalinčios meilės istorija – „Klausyk širdies“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top