Now Reading
Naujoje UNLABEL pavasario vasaros kolekcijoje visi 50 smėlio atspalvių (foto)

Naujoje UNLABEL pavasario vasaros kolekcijoje visi 50 smėlio atspalvių (foto)

Naujoje UNLABEL pavasario vasaros kolekcijoje visi 50 smėlio atspalvių (foto)

Liusjeno Kulbio nuotr.

Lietingą pavakarę Vilniaus Akropolyje duris atvėrė vasarišku pajūriu alsuojanti mados prekės ženklo UNLABEL parduotuvė. Čia pristatyta UNLABEL pavasario-vasaros kolekcija SAND (smėlis).

„Kolekcija įkvėpta šilto pajūrio smėlio, švelnių jo atspalvių ir ramumo. Tam pojūčiui sukurti – panaudojau tikriausiai visus 50 smėlio atspalvių: nuo šlapio pilko iki biraus balto“, – sakė UNLABL mados prekės ženklo kūrėja Ina Gaižauskienė.

SAND kolekcija skirta merginai-moteriai, kuri kaip ta pajūrio kopa – ramybė judėjime. „Išreikšti save. Siekti individualumo. Atidaryti visas gyvenimo duris… Mes kviečiame mūsų rūbo nešiotojas atskleisti savo asmeninį stiliaus pojūtį nesekant jokiomis laikinomis mados tendencijomis, jaustis stilingai ir laisvai kiekvienoje situacijoje“, – kalbėjo I. Gaižauskienė.


Ina Gaižauskienė

UNLABEL – tai moteriškų rūbų prekės ženklas, įkurtas Vilniuje ir dedikuotas šiuolaikiškai moteriai, gyvenančiai jausmų kupiną gyvenimą greitai besikeičiančiame pasaulyje. UNLABEL rūbų kolekcija yra sudaryta iš keleto linijų, kurias kūrėja itin prižiūri: tai elegantiški viršutiniai rūbai moterims: suknelės, palaidinės, sijonai, paltai, lietpalčiai ir vasariški ansambliai mažiesiems piliečiams.

UNLABEL kuriamus rūbus renkasi ir žymios, žavios Lietuvos moterys. Kolekciją pristatyti padėjo modelis, prichologė Aistė Jasaitytė-Čeburiak, laidų vedėja Laura Imbrasienė ir ajurvedos mokytoja Eglė Kauneckienė bei trys dvyliktokės, seserys, trynukės Elena, Adelė ir Gabrielė Bastytės.


Aistė Jasaitytė-Čeburiak su dukra Elza

Laidos „Padėkime augti“ vedėja ir darželio „Išdykęs vėjas“ savininkė Laura Imbrasienė sako, kad tai visiškai jos rūbas. „Galima mane vadinti UNLABEL rūbo nešiojimo pioniere, nes su jais esu nuo pat atsiradimo (2012 m.). Rūbas puikiai tinka mano gyvensenai ir darbui. Dėviu juos tiek darbe, nes labai patogu ir reprezentatyvu, tiek lengvai transformavus – pasipuošti vakare“, – sakė laidos „Padėkime augti“ vedėja ir darželio „Išdykęs vėjas“ savininkė Laura Imbrasienė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Laura Imbrasienė

Aistė Jasaitytė, kartu su dukra Elze džiaugėsi, galėdamos prisidėti prie natūralaus ir gamtos jaukumą įkūnijusio rūbo pristatymą: „Visada, artėjant šiltajam sezonui, norisi gamtos ir to jaukumo, švelnumo jausmo. Jos spalvų ir ramybės. UNLABLE rūbo filosofija man labai priimtina ir artima. Noriu ne tik pati jus dėvėti, bet ir rengti savo vaikus“.

Anot UNLABEL kūrėjos Inos, „SAND kolekcijos audiniai yra švelnūs ir minkšti, šilti, jaukūs, girgždantys ir tikri. Noriu, kad nešiodamos mano kurtą rūbą moterys jaustųsi kaip jaukią saulėtą dieną prie jūros. Tikiu, kad švelnumą skleidžianti rūbo aura suteiks moterims, daugiau komforto ir harmonijos“.

Tai jau antrieji UNLABEL namai. Pirmoji parduotuvė jau porą metų veikia ir puošia moteris Vilniaus senamiestyje (Rūdninkų g. 6). Vilniaus Akropolyje esančiuose UNLABEL namuose bus prekiaujama ir vaikiškuoju UNLABEL asortimentu, taip pat galima įsigyti ir DISTYLED rankines, TAGUA papuošalus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top