Madingas nuotakos įvaizdis - skaisti oda ir lūpos, kurias norisi bučiuoti (foto)

Parengė Simona Pajedaitė
Makiažas: Irma Baltrušaitienė „MaqPro Paris“
Šukuosenos: Julija Gutmanienė ir Laura Laurinaitytė
Nuotraukos: Evelina Šumilovaitė
Apranga: „A&R salonas“

Vizažo meistrė Irma Baltrušaitienė „MaqPro“, 2015 m. Europos čempionato nuotakos makiažo nugalėtoja, pristato šių metų madingiausius nuotakų įvaizdžius. 2016 m. mados savaitės įkvėpti makiažai žavi spinduliuojančiu natūraliu grožiu, paryškinančiu kiekvienos moters individualumą.

Įsikūnyti į švytinčių nuotakų vaidmenį panoro supermodelis Solveiga Mykolaitytė, „Mis laikinoji sostinė 99“ Aušra Paškauskaitė, modelis Monika Kmitaitė bei serialo „Laukinukė“ žvaigždės sužadėtinė Deimantė Andriuškaitė. Projekto sumanytoja vizažistė I. Baltrušaitienė pataria šiais metais nuotakoms pamiršti stereotipinius, smarkiai modeliuotus makiažus ir pamilti mados podiumus užkariaujančius natūralius, švelnius makiažus.

Visų dėmesys krypsta į ne blizgančią, o skaisčią, prižiūrėtą veido odą, spindinčią perlo švytėjimu. Gaivumo ir skaistumo veidui suteiks persikiniai ar šviesiai rožiniai skaistalai. Madingas plonas kreminės pudros sluoksnis ir „Strobing“ technika atliktas veido modeliavimas. Akių taip pat nevertėtų apsunkinti storu šešėlių sluoksniu, o antakiai neturėtų būti griežti ir ryškūs. Grafinis, storas akių pravedimas vis dar mados topuose, tačiau nuotakoms verčiau pasirinkti vos blakstienų liniją paryškinantį ir akies kaputį pakeliantį pravedimą. Anot tarptautinės kategorijos meistrės I. Baltrušaitienės, vienintelė ryški veido dalis 2016 m. nuotakų tendencijose - tai lūpos. Jos gali būti ryškiai rožinės, ciklameninės, koralinės ar net raudonos ir tiesiog tokios, kurias norisi bučiuoti!

Šukuosenose taip pat vyrauja natūralumas ir lengvumas. Madingos didelės garbanos, prisegtos kasytės, į didelę, netvarkingą kasą suimti plaukai. Svarbiausia, kad nuotaka jaustųsi laisvai ir nesijaudintų dėl netyčia iškritusios plaukų sruogos. Modeliais tapusios žinomos merginos neslėpė, kad būtent taip atrodydamos drąsiai žengtų prie altoriaus.







mada, makiazas, nuotakos įvaizdis, nuotakos makiažas, nuotakos šukuosena, stilius, vestuvės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai