9 patarimai idealioms pažinčių svetainės nuotraukoms (video)

Instinktyviai žmonės savo partnerius renkasi vertindami vienas kito išvaizdą. Smegenys akimirksiu įvertina, ar žmogus mums tinka į poras fiziškai, seksualiai, socialiai ir ekonomiškai. Šis procesas vyksta antros pusės ieškant tiek realiame, tiek virtualiuose gyvenimuose, tik pažinčių svetainėse mes turime daugiau nei vieną šansą sužavėti mums patikusį žmogų.

„Naršant pažinčių svetainėse smegenys žymiai dažniau sudvejoja ir iš vienos nuotraukos apsispręsti nepavyksta. Tai mums sukuria galimybę per nuotraukų albumą apie save papasakoti daugiau ir galbūt sužavėti antrą pusę, kuri įprastomis sąlygomis būtų pasirinkusi kitą. Gerame albume pagrindinė albumo nuotrauka patraukia dėmesį ir sudomina, o kitos padeda atskleisti geriausias tavo puses“, – sako interneto svetainės flirtas.lt pažinčių ekspertas Marius Petrauskas.

Jo teigimu, priešingos lyties dėmesį lengviausia patraukti rodant puikiai ištreniruotą kūną, tačiau to reiktų vengti. „Tokios nuotraukos patraukia, tačiau sudaro blogą įspūdį. Geriau tiesiog natūraliai šypsokitės – taip ir laimėsite daugiau žvilgsnių, ir atrodysite gražiau, ir paliksite gerą nuomonę“, – aiškina ekspertas ir pasidalina devyniomis paslaptimis sukurti idealiam nuotraukų albumui pažinčių svetainėje.

Daug nuotraukų nebūtinai yra gerai. Tavo nuotraukos turi būti įvairios. Vienoje sėdėk, kitoje stovėk, trečioje šok, ketvirtoje padaryk, ką nors iššaukiančio. Eksperimentuok su apšvietimu, spalvomis, kompozicija. Geriausias sprendimas, paprašyti, kad tave nufotografuotų fotografiją išmanantis žmogus. Tuomet iškart gausi pluoštą skirtingų ir patrauklių nuotraukų.

Išeik į lauką. Natūrali šviesa tavo nuotraukai suteiks šilumos ir gyvumo. Be to, nieko nėra blogiau, kaip milijonas nuotraukų viename kambaryje. Parodyk savo potencialiai simpatijai, kad nesėdi vienoje vietoje, turi pomėgių ir mėgsti pajudėti.

Išsirink tinkamus rūbus. 80 proc. tavo patrauklumo slypi tame, kaip patogiai jautiesi ir sau patinki. Aptempti, varžantys ar pernelyg apsmukę rūbai, labai gadina tavo paliekamą įspūdį. Jei nuotraukose dėvėsi rūbus, su kuriais jautiesi lyg milijonas eurų, tada taip ir atrodysi.

Atsistok ir pajudėk. Visada nuotraukose atrodysi geriau, jei stovėsi ir judėsi. Vaikščiokis, bėgiok, žais ar kopinėk. Tokios nuotraukos sako, kad esi aktyvus ir sveikas žmogus. Tokių nuotraukų savininkai sulaukia itin daug laiškų.

Nusiimk akinius nuo saulės. Akys yra sielos veidrodis. Jei jų nesimato, atrodai tarsi bedvasis terminatorius. Jei labai graži, vienos tokios nuotraukos yra daugiau nei pakankamai.

Būk pozityvas! Kai fotografuojiesi, galvok apie gerus dalykus. Šilti atsiminimai nuspalvins tavo akis ir praskaidrins veidą. Iškart sudominsi priešingą lytį.

Mažiau asmenukių.
Pačios savaime jos nėra prastas pasirinkimas, bet kai tavo albume vien tik jos, tai yra labai blogai. Stenkis kelti daugiau nuotraukų, kur tave fotografuoja kas nors kitas. Tokios nuotraukos sako, kad turi draugų ir esi mėgstamas žmogus.

Vienos grupinės nuotraukos – per akis
. Turėti daug draugų yra gerai, tačiau priešingą lytį turi sudominti tuo, kas esi tu, o ne tavo draugai.

Fonas. Tušti buteliai, sujauktas kambarys, tualetas, konteineriai, šiukšlės... Venk nuotraukos fono, kuris tavo antrai pusei gali sakyti, kad nesi pats geriausias laimikis. Tinkamas fonas – gražus ir tvarkingas.

Tavo profilio nuotraukos reikalauja daug dėmesio, jei antros pusės nori ieškoti rimtai. Nuotraukų albumas gali nulemti, ar tavo mėginimai susirasti antrą pusę bus sėkmingi, ar patirs visišką fiasko. Stenkis atskleisti geriausias savo savybes, tačiau nemeluok. Kuo nuoširdžiau save pristatysi, tuo didesnė tikimybė, kad sutiksi tau tinkamą žmogų.

asmenukės, internetinės pažintys, nuotraukos, pažinčių svetainė, pažintys

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai