„Golden Parazyth“ kviečia kalėdoti Vilniaus traukinių stoties perone

Tomo Lukšio nuotr.

Švenčių chaose tikrai sudėtinga apsispręsti kur ir kaip švęsti Kalėdas. Nors visos renginių afišos Vilniaus mieste mirga nuo įvairiausių šventinių pasiūlymų ir pramogų šį ilgąjį savaitgalį, dar vieną tokį pergalingą gruodžio 26-osios vakarui ką tik pateikė ir „Golden Parazyth“.

Pačioje traukinių stotyje esantis industrinis baras „Peronas“ ir „Golden Parazyth“ - giminingos sielos. Gyvas jų pasirodymas per Kalėdas Vilniuje - netikėta, bet puiki žinia nuo Senamiesčio rutinos pavargusiems „Golden Parazyth“ gerbėjams, diskotekų lankytojams ir Vilniaus miesto svečiams.

„Vėl atėjo Kalėdos, vėl be sniego ir juodos. Ta proga prisiminėme prieš porą metų Vilniaus mokytojų namų didžiojoje salėje nufilmuotą ir gyvai įrašytą kalėdinę dainą „Ir vėl Kalėdos“, kurios tekste atskleidžiame visas šios šventės tiesas. Draugų rate juokaujame, kad sniegą pavogėme būtent mes, o šis įrašas – didžiausias to kaltininkas. Šiemet nusprendėme, kad pats metas jas įprasminti geriausių draugų kompanijoje ir atšvęsti mums dar nepažįstamoje erdvėje. Sveikinimai ir linkėjimai avansu visiems. Galbūt tai taps mūsų Kalėdų tradicija“ - sakė grupės „Golden Parazyth“ narys Giedrius Širka.

Vilniaus stoties rajone esanti nauja gera vieta ir užtikrintas „Golden Parazyth“ pasirodymas mišrainei ir kepsniams sukratyti skamba kaip geras planas tiems, kurie dar nesuplanavo ką veikti antrąją Kalėdų dieną ir artėjantį šeštadienio vakarą.

Patvirtinta, kad „Golden Parazyth“ atliks jau pamirštus savo hitus, kurių pastaruosius kelis metus visai negrojo jokiame soliniame savo koncerte. Ištikimiausi „Golden Parazyth“ gerbėjai iškart atkreipė dėmesį į tai ir grupės socialiniame tinkle dar kartą priminė populiariausius dueto kūrinius.

Šlagerių karalienė „Regatta Of Happines“, „Last Rainbow“, „Since I Met You“, „Bridge“, „Sister“, „Kleine Muzik“ ir kiti šiandien tik internete zulinami kūriniai nuskambės taip, kad kiekvienas koncerto lankytojas greičiausiai bus paliestas ir užgautas. Taip pat patvirtinta, kad pirmą kartą viešai bus atlikta jau minėto kūrinio „Ir vėl Kalėdos“ versija. Nieko nereikalingo, tik „Golden Parazyth“ live'as, stipriausių kūrinių rinktinė ir jų geriausias draugas Karolis Drėma (Shkema) su geru garsu.

Aurimas Vilkišius, Giedrius Širka, golden parazyth, Kalėdos, Karolis Drėma, koncertai, lietuviska muzika, muzika, Shkema

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai