Now Reading
Dainininkė Dagna savo gerbėjams pristato akustinę dainos „Sugrįžki Kalėdom“ versiją

Dainininkė Dagna savo gerbėjams pristato akustinę dainos „Sugrįžki Kalėdom“ versiją

Dainininkė Dagna savo gerbėjams pristato akustinę dainos „Sugrįžki Kalėdom“ versiją

Šiuo šventinėmis nuotaikomis alsuojančiu laikotarpiu atlikėja Dagna visiems savo gerbėjams linki bent trumpam pamiršti kasdienius rūpesčius, problemas, atsiduoti kalėdinei nuotaikai ir siūlo išgirsti naują dainos „Sugrįžki Kalėdom“ versiją.

Originali šios dainos versija, kurios muziką kūrė Karolis Šliažas, o žodžius – Vaida Kalkauskaitė, prieš dvejus metus skambėjo kitaip, tačiau sukūrusi savo akustinę programą „DAGNA Acoustic Trio“ drauge su gitaristu Andriumi Murencevu ir būgnininku Dariumi Rudžiu, nusprendė sukurti šios dainos akustinę versiją, kurią video klipe įamžino fotografas Gediminas Gražys.

Pasak Dagnos, Kalėdų laikotarpis jai atrodo magiškas, o laikas praleistas su šeima prie šventinio stalo – neįkainojamas, todėl Kalėdas ji visuomet švenčia su savo artimiausiais žmonėmis. Tačiau atlikėja savo dainavimo magija ir geromis emocijomis šventiniu laikotarpiu dalinasi ir su savo gerbėjais. Šie metai – ne išimtis. Jau gruodžio 28 d. Valdovų rūmuose Dagna lauks visų grupės „Reinless“ koncerte, kuriame tarp gausaus profesionalių muzikantų būrio savo pasirodymą atliks ir ji, o gruodžio 29 d. Šventos Kotrynos bažnyčioje drauge su kitais atlikėjai Dagna džiugins visus atvykusius pasiklausyti Gospel muzikos garsų.

Sėkmingą dainininkės karjerą pradėjusi muzikiniame TV projekte „Lietuvos balsas 2013”, kuriame tapo viena iš finalininkių, Dagna šiandien ir toliau skinasi kelią į profesionalios muzikos pasaulį.

Klasikinio dainavimo studijas Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijoje studijuojanti mergina, per kelis savo solinės karjeros metus tapo ne vieno tarptautinio konkurso laureate, o kitų metų sausio pradžioje žada savo gerbėjams pristatyti ir visiškai naują savo įvaizdį bei muzikinę programą.

Didžioji dalis iki šiol pristatytų Dagnos kūrinių buvo elektroninės muzikos stiliaus, vėliau ji pristatė vieną lyrišką ir romantišką kūrinį „Tai tu“, tad kaip ji pati teigia, ne vienus metus buvo ieškoma jai pačiai artimo sceninio veido. Ir uolus darbas nenuėjo veltui. Kitų metų sausį bus galima išgirsti naujas Dagnos dainų aranžuotes, kuriose vyraus gyvas skambesys, praturtintas pučiamaisiais ir styginiais instrumentais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Tiesiog labai myliu muziką, labai vertinu kokybę, profesionalumą, tad visa tai mano koncertuose klausytojai tikrai pajus, išgirs ir pamatys. Iki šiol daugiausiai koncertuoju su grupe, kurią sudaro penki žmonės – vokalas, gitara, bosinė gitara, klavišai, būgnai. Didesniems koncertams dažniausiai prijungiame du pritariančiuosius vokalus. Tačiau nuo kitų metų savo „bendą“ papildysiu trimis pučiamaisiais ir styginių kvartetu. Todėl galiu drąsiai teigti, kad gerbėjų laukia muzikinė prabanga tiek skambesiu, tiek „bendo“ dydžiu“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top