Now Reading
Penki lietuviški mados prekės ženklai kviečia į šventinę „pop-up” parduotuvę „5 Winter Stories”

Penki lietuviški mados prekės ženklai kviečia į šventinę „pop-up” parduotuvę „5 Winter Stories”

Penki lietuviški mados prekės ženklai kviečia į šventinę „pop-up” parduotuvę „5 Winter Stories"

Nuo lapkričio 10 d. į vieną komandą susibūrę penki lietuvių mados kūrėjai kvies susipažinti su jų kurtais drabužiais, papuošalais, aksesuarais bei dovanomis pop-up tipo parduotuvėje „5 Winter Stories”. Konceptuali beveik du mėnesius veiksianti parduotuvė PC Panorama, II aukšte kvies apsilankyti kalėdiniu laikotarpiu iki gruodžio 27 d.

Parduotuvėje įsikūrė ir patys čia dalį laiko praleis penki lietuviški prekės ženklai: „Tadam!”, „Okiiko”, „formuniform”, „Naked Bruce” ir „Body Talk”.

Šis parduotuvės projektas unikalus ir savo lietuvišku išskirtiniu interjeru – čia eksponuojami įvairias parodas apkeliavę geometrinių figūrų baldai ir dekoracijos, specialiai kurtos Frankfurto ir Paryžiaus tarptautinėms dizaino parodoms. „5 Winter Stories” parduotuvėje kalėdinių dovanų ieškotojai taip pat galės rasti malonių šventėms tinkančių smulkmenų: ekologiško muilo ir kosmetikos priemonių, šviežiai skrudintos kavos, išskirtinio dizaino marškinėlių ir atšvaitų ar šilkinių skarelių.

Šis mados projektas lietuvių dizainerių penketui nebe pirmasis – praėjusią vasarą jie startavo su pirmąja tokio tipo parduotuve Nidoje „5 Summer Stories”, kurioje darbavosi ir su klientais bendravo pasikeisdami jie patys.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top