Globotinio pustyčiai: rami ir miela Arima

Arimą prieš daugiau nei du mėnesius radome Naujosios Vilnios soduose su penkiais mažyliais. Visi buvo apsėsti odos parazitų, be maisto kąsnio kankinosi tarp statybinių atliekų.


Suvargusi Arima buvo rasta prie būdos

Po pokalbio su kaimynais paaiškėjo, kad šunys „šeimininkams“ nereikalingi ir apskritai yra gyvi tik dėl to, kad juos pašeria aplinkiniai geri žmonės. Visų pirma ėmėmės mažųjų – jiems išnaikinti odos parazitai, duota vaistų nuo kirmėlių, jie paskiepyti. Ir, svarbiausia, jiems jau pavyko rasti saugius, šiltus namus. Liko tik surasti naujus namus pačiai mamai Arimai. Jai taip pat išnaikinti odos parazitai, duota vaistų nuo kirmėlių, ji paskiepyta, jai atlikta sterilizacija. Arima – nedidukė, 17 kg sverianti kalytė. Labai ramaus būdo, paklusniai vaikšto su pavadėliu, nesipyksta su kitais gyvūnais. Kambaryje laikosi tvarkos ir nekelia triukšmo.

Tai puiki gyvenimo kompanionė tiems, kuriems nesinori triukšmaujančių ir viską griaužiančių jauniklių. Ji puikiai pritaps jaunose šeimose su mažais vaikais, taip pat gali būti šauni pasivaikščiojimų draugė vyresniems žmonėms. Spėjamas Arimos amžius – 4 metai. Susisiekti galite tel. 8 602 63 641 (VšĮ „Kaimo grandinė“, Vilnius)











 

augintiniai, dovanojama kalė, dovanojama kalytė, dovanojamas šuo, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave, šunys

Naujausi komentarai
Edita
2015-12-02, 09:49
Arimutė jau turi naujus namus ;-)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai