Perdėto gailesčio sulaukęs „X Faktoriaus“ atradimas Aleksas: „Niekas iš manęs nesityčiojo“

Sekmadienio vakarą ne tik „X Faktoriaus“ gerbėjai, bet ir didžioji dalis šalies žiūrovų leido prie televizorių ekranų. TNS LT preliminariais duomenimis, vakar parodyta „X Faktoriaus“ laida – populiariausia iš visų šio projekto sezono laidų, sudominusi net 741 000 žiūrovų. „X Faktorius“ – žiūrimiausias šalyje jau penkias savaites iš eilės.

Vienas išskirtiniausių „X Faktoriaus“ dalyvių – Aleksas Augaitis. Jo pasirodymo gerbėjai laukė itin nekantriai. Kalbos defektą turintis vilnietis tapo bene labiausiai apkalbamu projekto dalyviu. Laidos anonse užfiksuotas vaikinas, kaip ir visi dalyviai, buvo prašomas atlikti užduotį – padainuoti be muzikos. Ši užduotis – tikras iššūkis mikčiojančiam Aleksui, todėl internete pasirodė komentarai, neva projekto teisėjai šaiposi iš Alekso. Užvirė karšta diskusija.

Pats A. Augaitis tikina, jog nenori, kad žmonės jo gailėtųsi. Po diskusijų bangos vaikinas nekantriai laukė, kada tiek kalbų sukėlusi anonsuota „X Faktoriaus“ laida pasieks eterį. „Norėjau, kad žmonės pamatytų, jog nieko baisaus neįvyko, niekas iš manęs nesityčiojo. Dalyvaudamas kūrybinėje stovykloje labai jaudinausi, patyriau daug išgyvenimų. Tačiau tokio dalyko kaip patyčios tikrai nebuvo“, – pasakoja Aleksas.

Bene daugiausiai žiūrovų dėmesio sulaukiantis muzikinio šou dalyvis džiaugiasi, jog teisėjai kaip galėdami stengiasi jį palaikyti, įpūsti pasitikėjimo savimi. Jau niekam ne paslaptis, kad Aleksui pavyksta pradėti dainuoti tik skambant muzikai. Tad kūrybinė stovykla, kai teko dainuoti acapella, vaikinui tapo tikru išbandymu.

Pagalbos ranką mikčiojančiam vaikinui mėgino ištiesti teisėjai: ramino, drąsino, niūniavo dainos melodiją ir pirmuosius eilučių žodžius. Aleksui padainavus, teisėjai suteikė antrą šansą – paprašė atlikti namuose pasiruoštą kūrinį. Daugelis pripažins – Alekso pasirinkta reperio Eminemo daina dar kartą atskleidė vaikino talentą. Jis parodė, kad yra vertas bilieto į naują etapą „Kėdžių iššūkis“.

„Teisėjai – labai šaunūs žmonės, stengiasi man padėti. Kūrybinėje stovykloje jie taip pat mane palaikė. Labai gera jausti palaikymą iš scenos profesionalų“, – sako Aleksas pridurdamas, kad projekte jau spėjo įsigyti ir draugų.

Alekso Augaičio pasirodymas:

Aleksas Augaitis, muzika, tv laidos, x faktorius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai