Globotinio pusryčiai: kačiukas Pūzlis ieško namų

Pūzlis turi laikinos globos vietą tik iki gruodžio mėnesio. Todėl labai prašome atsiliepti galinčius šį likimo mėtomą katinuką priglausti ilgesniam laikui. O galbūt būtent Pūzlis reikalingas Jums kaip naujasis šeimos narys?

Pūzliukas yra geros širdelės kačiukas. Jis nepiktas, tiesiog be galo bailus. Iš tos baimės šnypščia kai kas nors bando prie jo prieiti, bet niekada nepuola ir nekanda. O kai paimi ant rankų, visi piktumai išgaruoja - glostai jį ir po kiek laiko išgirsti tylų tylų murkimą, kuris vis stiprėja ir stiprėja.

Labiausiai mėgsta kai kasai paausius ir pasmakrę, tada patiria tikrą palaimą. Pūzliui labai reikia žmogaus meilės ir šilumos. Namuose jis mėgsta ramybę ir tylą. Tada jis gali atsipalaiduoti, pradeda nedrąsiai uostyti namus ir pažinti pasaulį. Žaidžia taip pat nedrąsiai letenėle judindamas daiktus.

Pūzlis mažo sudėjimo, smulkutis, panašu, kad didelis ir neaugs. Manytina, kad pripratęs prie žmogaus bus pats meiliausias ir geriausias draugas, kuris atneš daug šypsenų ir sukurs daug gražių atsiminimų.

Jei galite priglausti Pūzlį laikinai arba visam, skambinkite, rašykite: 861558898; 868973782





augintiniai, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnų globa, katės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai