Juokingi ginekologų pasakojimai

Kiekvienos profesijos atstovai galėtų papasakoti juokingų nutikimų, susijusių su jų profesine veikla. Dalinamės keliais ginekologų pasakojimais.

Po sunkios darbo dienos su vyru atsigulėme miegoti. Savo mobiliuosius pasidėjome ant statelio prie lovos. Apie antrą nakties suskambo mano telefonas, tačiau per miegus atsiliepė mano vyras. Skambino persigandusi klientė, suplyšo prezervatyvas. Mano apsimiegojusio vyro atsakymas buvo:
- O tai man ką daryt? Atvažiuot ir užsiūt?

Jauna mergina apsilankė pas mane nesulaukusi mėnesių. Pasirodo, kad ji buvo nėščia. Jai buvo šokas. Mergina pasakė, kad ji juk kasdien įsikiša kontraceptinę pipiulę į vaginą.

Viena mano pacientė laukėsi pirmojo vaiko ir pageidavo gimdyti natūraliai, be nuskausminamųjų.
Moteris pradėjo gimdyti savaite anksčiau nei buvo planuota. Sąrėmiai tikrai buvo stiprūs, bet ji šauniai laikėsi. Staiga palatoje pasirodė jos bankininkas su paskolos dokumentais, kuriuos ji skrupulingai perskaitė ir pasirašė, lyg finansų tvarkymas gimdant būtų kasdienis jos užsiėmimas.
Nuskausminamųjų neprireikė, gimė sveikas, 3,5 kg sveriantis, berniukas.

Kartą nustebau, kai sulaukiau vyro skambučio. Pasirodo, pacientės sutuoktinis paėmė jos telefoną, rado mano numerį ir paskambinęs paprašė su jo žmona pakalbėti apie PMS. Vyrukas buvo išsigandęs, kad siautėjanti žmoną vieną dieną jį pradės mušti.

Viena pacientė kartą įlėkė į mano darbo kabinetą rėkdama: „Tas niekšas pabėgo su visa MANO sperma!“ Pasirodo, kad ją paliko jos vyras, o ji kaip tik buvo pasirengusi susilaukti vaiko.

Mano pacientė atėjo pas mane verkdama. Ji užčiuopė keistus guzelius ant krūtinės, pasiskaitė apie tai internete ir manė, kad tai krūties vėžys. Aš puoliau ją raminti, esu susidūrusiu su šia liga, tad nuoširdžiai gailėjau tikrai išsigandusios moters.
Situacija baigėsi kurioziškai, tačiau laimingai - guzeliai tebuvo vabzdžių įkandimai!

ginekologas, ginekologija, humoras, juokingos istorijos

Naujausi komentarai
ss
2015-10-31, 21:17
Nejuokingos situacijos8-)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai