29-tojo gimtadienio proga - stulbinantys G. Gurevičiūtės pokyčiai

29-tąjį gimtadienį švenčianti televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė ypatingos dienos proga pakeitė įvaizdį ir tapo kerinčia garbane. Retai stilių keičianti gražuolė nusprendė atsinaujinti ir šukuosenos pokyčiais pasidalino su savo fanais.

„Paauglystėje su savo stiliumi mėgau eksperimentuoti. Ko tik nesu išbandžiusi – esu nusidažiusi plaukus raudonai, vėliau netgi turėjau dredų šukuoseną, keletą metų pyniausi afrikietiškas kaseles. Su amžiumi įvaizdžio tema tapau konservatyvesnė – pastaruosius dešimt metų mano šukuosena nesikeičia – tai lygiai kirpti, tiesūs, krūtinę siekiantys plaukai“, - apie savo stilių pasakoja televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė.

Savo natūraliu grožiu visus stebinančiai Gintarei ilgai stovėti prie veidrodžio – didžiulė kančia. Gražuolė prisipažįsta esanti labai nekantri. „Iš prigimties mano plaukai labai tiesūs, tad dažniausiai garbanojant juos įprastu būdu prie veidrodžio tenka praleisti bent valandą, o tai man – per didelis iššūkis. Kasdienei plaukų priežiūrai skiriu vos 15-20 minučių – išsiplaunu galvą, išsidžiovinu ir viskas. Vis dėlto gimtadienio proga nusprendžiau išmėginti šį tą naujo ir atšvęsti jį būdama kiek kitokia“, - apie norą pasikeisti pasakoja G. Gurevičiūtė

„Visada svajodavau apie gražias, lengvas, dideles garbanas ir baltai pavydžiu ilgaplaukėms, kurios gali džiaugtis „Victoria Secret“ modelių stiliaus šukuosena. Banguotų plaukų efektui pasiekti atradau tokį „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisą, tad šįkart užtrukau visai nedaug, o per pasiruošimo laiką ne tik susigarbanojau plaukus, bet spėjau ir pasidažyti bei tuo pačiu metu atsakyti į draugų žinutes“, – gimtadienio grožio ritualais dalinosi G. Gurevičiūtė.

Gintarė atskleidžia, jog pastaruoju metu labai daug dirbo, tad gimtadienį sutiko su savo brangiausiais žmonėmis – šeima. „Švenčių organizavimas man sukelia daugiau streso nei malonumo, tad ryte nudirbus visus darbus, popiet išvažiavau pas tėvelius į Marijampolę, kur praleisiu porą dieną. Valgau cepelinus su varške ir nieko neveikiu“, – šventinės dienos planais pasidalino pašnekovė.




 

Gintarė Gurevičiūtė, išvaizda, mada, plaukai, stilius, šukuosena

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai