Now Reading
Globotinio pusryčiai: pasitikėjimo žmogumi nepraradusi Dūma

Globotinio pusryčiai: pasitikėjimo žmogumi nepraradusi Dūma

Globotinio pusryčiai: pasitikėjimo žmogumi nepraradusi Dūma

Dūma – be galo švelni ir jauki katytė, nors ankstesnių šeimininkų negailestingai išmesta į gatvę, bet nepraradusi pasitikėjimo ir begalinės meilės žmogui. Šiandien Dumai ieškome namų, nes susirgus globėjai, Dumytė lieka be globos, be namų šilumos ir be žmogaus meilės…

Žmogaus buvimas šalia šiai pastelinių spalvų trispalvytei yra būtinas. Tai ne lauko, ne kiemo katė. Ji nuostabi draugė ir puiki pagalbininkė namų ūkio darbuose. Padės Jums ir pietus pagaminti, ir dulkes nušluostyti ir, galų gale, net gėlytes prižiūrėti.

Visas anksčiau patirtas vargas vis dar atsispindi Dūmos žvilgsnyje. Gyvenimo vėtyta ir mėtyta, žiūri, atrodo, į pačią širdį ir tartum klausia ar nebebus daugiau išduota ir nuskriausta. Tai labai meili, smalsi, inteligentiška katytė, norinti dėmesio, glaustūnė, bet neįkyri, tiesiog jaučianti žmogaus nuotaikas, žinanti kada prisiglausti, o kada tik šalia ramiai pagulėti. Dūma, kaip ir daugelis beglobiukų, svajoja apie šiltą, jaukų, namų šiluma kvepianti kampelį.

Kad ir kaip būtų gaila, Dumos svajoms iškilo pavojus. Sunkiai susirgo ją globojusi moteris, kuri daugiau nebegali rūpintis katyte. Labai prašome visų dar ir dar kartelį pergalvoti, permąstyti – gal atsirastų saugus kampelis Jūsų namuose šiai šauniai katytei. Ji tikrai neliktų abejinga Jūsų gerumui ir rūpesčiui, o įgavusi pasitikėjimą ir pasijutusi saugia, išverstų pilvuką glostymui.

Dūmytė sterilizuota, nukirminta ir nublusinta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jeigu galite pasiūlyti katytei laikiną prieglobstį arba namus visam laikui, susisiekite su kuratore Alina 8 683 40991, [email protected], Vilnius.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top