Globotinio pusryčiai: Vika ieško namų

Nuo ko gi pradėti rašyti jos istoriją... Nežinome, nes nežinome, kur ir kaip ji gyveno iki 2015 metų rugpjūčio mėn., kada ją, gražią ir kvepiančią namais pagavo daugiabučio namo laiptinėje S. Neries g., Vilniuje, Vilniaus miesto benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos „Grinda“ darbuotojai ir apgyvendino kartu su kitais likimo draugais. Nuo tos dienos Vikos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis...

„Grindoje“ Vika susirgo parvo virusu ir buvo gydoma kone savaitę laiko. Išseko, nusikamavo, nusibadavo, dehidratavo, nusilpo ir, jau regis, turėjo mažai šansų išgyventi. O čia kaip tyčia ir kvėpavimo takų uždegimas „prikibo“ prie jau ir taip nualinto jos kūnelio. Graudus vaizdas - iš linksmos, gerai įmitusios jaunos ir žaismingos kalytės liko tik aptempti oda griaučiai, liūdnos ir širdį veriančios akys, baisi sloga, kosulys ir... NEŽINOMYBĖ... Ar kas padės šiai dičkei gražuolei ir suteiks jai namučius, laikinus ar pastovius? Laukėm stebuklo, nes Vikos būklė negerėjo, o, regis, tik prastėjo. Ir štai, stebuklas įvyko dėka geraširdės vilnietės, kuri suteiktė Vikai galimybę šiltai ir ramiai gydytis jos namuose. Mergina nepabūgo nei Vikos ligų, nei to, kad ją reikėjo vežioti pas veterinarą kasdienėms procedūroms, nepabūgo nieko, ir, drąsiai galima teigti, padovanojo Vikai šansą gyventi toliau.

Dabar Vika pilnai pasveikusi, gyvybinga, valgi, žaisminga kaip ir priklauso jaunai vilkšunio mišrūnei. Spėjam, kad jai dabar apie 2 metus. Ji didelė ir graži, vaikiškai žaisminga, tik beliko priaugti svorio ir susirasti tinkamus namus bei atsakingus šeimininkus.

Vika puikiai atrodytų sodyboje su nuosavu kiemu, kur turėtų erdvės pasilakstyti, pasargauti, ir būti kiemo puošmena ir džiaugsmas šeimininkams.

Jei kaip tik šiuo metu dairotės ir renkatės sau augintinio, tai nedvejokite, susipažinkite su šia nuostabia kalyte ir ji jums tikrai patiks.

Tačiau Vika pageidautų, kad jos valdose nebūtų katinų, nes teko įžiūrėti, kad ji nedraugiškai reaguoja į „miauklius“. O su šunimis ji draugiška ir kviečia pažaisti su ja.

Su Vika galima susipažinti iš anksto suderinus vizitą tel.: 8 606 16255, Vilnius.

Bus dovanojama tik pilnamečiams asmenims, turintiems galimybę auginti štai tokią dičkę, suteiksiantiems jai meilę bei rūpestį ir niekada jos neišduosiantiems.

Vika laukia jūsų!

dovanojama kalė, dovanojama kalytė, dovanojama vokiečių aviganio mišrūnė, globotinio pusryčiai, Padėk man surasti tave

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai