Now Reading
Justė Arlauskaitė-Jazzu: stebinančios dovanos, asmeniniai ritualai ir lemtingos pažintys

Justė Arlauskaitė-Jazzu: stebinančios dovanos, asmeniniai ritualai ir lemtingos pažintys

Justė Arlauskaitė-Jazzu: stebinančios dovanos

Šiuo metu Justė Arlauskaitė-Jazzu – bene populiariausia dainininkė Lietuvoje, jos asmeninis gyvenimas toli gražu nėra atversta knyga. Šiandien projekto „X Faktorius“ teisėja su savo gerbėjais dalinasi iki šiol niekam nežinomais faktais apie save, linksmomis istorijomis ir laimėjimais, kuriuos ji vadina svarbiausiais savo muzikinėje karjeroje.

Maloniausios ir keisčiausios dovanos

Labiausiai nustebinusia gerbėjo dovana Jazzu vadina… kosmetikos rinkinį. Gerbėjas, ilgą laiką atakavęs dainininkę laiškais, žinutėmis, galiausiai atvyko pas ją į namus. „Jis atvežė didžiulę puokštę gėlių ir kosmetikos rinkinį. Tuo metu mano makiažu rūpinosi Aurimas Juodiškis. Kaip paaiškino gerbėjas, dažus jis dovanoja tam, kad net visažistas prie manęs nesiliestų“, – juokėsi „X Faktoriaus“ teisėja.

Su šypsena dainininkė prisiminė ir dviejų gerbėjų prašymą pasirašyti ant nešiojamo kompiuterio klaviatūros. „Klausau tavo dainų ir negaliu patikėti, koks laimingas esu, kad tave pažįstu“, – tokį komplimentą, išgirstą iš gerbėjo, J. Arlauskaitė vadina pačiu įsimintiniausiu.

Dueto „Leon Somov & Jazzu“ narė sako, kad dovanas mieliau dovanoja nei jas priima. Svarbiausios Justei – emocijas atspindinčios dovanos. Visai neseniai dainininkės širdies draugas Justinas Jankevičius pradžiugino šimtu geltonų gerberų.

Asmeniniai ritualai ir poilsis

Dainininkė šypsosi, prisipažindama, kad jos ryto ritualas – pramiegoti suplanuotus darbus. Kur kas geriau J. Arlauskaitei-Jazzu sekasi dirbti naktimis. Ji prisipažįsta, kad be dainavimo nėra išbandžiusi jokio kito darbo. Už tai „X Faktoriaus“ teisėja dėkinga grupei „Pieno lazeriai“, kurioje pradėjo dainuoti būdama vos penkiolikos.

Tarp koncertų maratono J. Arlauskaitė ilsisi gamtoje, šeimos sodyboje. Į ją atvyksta draugai, artimieji. „Tai mano namai, kuriuose aš jaučiuosi geriausiai“, – sako dainininkė.

Kopimas į muzikos Olimpą ir lemtinga pažintis

2002 metais Jazzu baigė muzikos mokyklą, įstojo į Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją. Vėliau sekė studijos TVU universitete Londone, kur įgijo džiazo vokalo atlikimo bakalauro diplomą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nuo 14 metų pradėjusi dalyvauti tarptautiniuose džiazo konkursuose Jazzu skindavo laurus. Su grupe „Pieno lazeriai“ išleido du albumus – „Voyage“ ir „Kitchen“.

Ieškodama savęs muzikoje susipažino su prodiuseriais Mario Basanov ir Vidžiu, išleido porą singlų, sulaukusių tarptautinio pripažinimo. Svarbiausia pažintimi J. Arlauskaitė vadina susitikimą su prodiuseriu L. Somovu. 2009 m. duetas „MTV European Music Awards“ pelnė „Best Baltic Act“ apdovanojimą. Kartu duetas įrašė penkis albumus ir sėkmingai dirba iki šiol.

2013 metais Leonas ir Jazzu muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. pelnė metų elektroninės muzikos atlikėjų apdovanojimą. Jazzu taip pat pripažinta metų atlikėja.

2014 metais duetas vėl triumfavo M.A.M.A. apdovanojimuose – jie buvo pripažinti metų elektroninės muzikos kūrėjais, pelnė metų albumo, metų grupės apdovanojimus.

„Didžiausi karjeros pasiekimai dar laukia ateityje. Nors visi pelnyti apdovanojimai man yra labai svarbūs, tačiau labiausiai džiaugiuosi kontraktu su švedų muzikos vadybos kompanija „Mr. Radar“, – apie muzikinius pasiekimus kalba J. Arlauskaitė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top