Now Reading
Globotinio pusryčiai: ieškomi supratingi šeimininkai energingam šuniui

Globotinio pusryčiai: ieškomi supratingi šeimininkai energingam šuniui

Globotinio pusryčiai: ieškomi supratingi šeimininkai energingam šuniui

Kai šių metų birželio 9 d. Kaune, Šančiuose, buvo rastas šis nuostabus šuo, tikrai galvojome, kad viens-du ir atsiras paklydėlio šeimininkai. Kad ir kaip būtų keista – klydom. Apie senuosius šeimininkus jokių žinių.

Praėjo pakankamai laiko, kad galėtume pradėti ieškoti naujų, šią veislę puikiai pažįstančių, turinčių patirties tokių šunų auginime, žmonių. Šuo jaunas (1,5-2 m.), atletiškas, budrus, draugiškas, bet kartu ir sargus. Šiuo metu gyvena žirgyne, aptvare ir tikrai negalėtų pasidžiaugti, kad gauna tiek dėmesio, kiek jam pačiam norėtųsi. Liūdi, nes pasivaikščioti išvedamas tik kartą per dieną. O juk tokiam šuniui reikia veiksmo, dėmesio, judesio, šėlsmo ir daug daug vietos, kad galėtų išsidūkti, išsikrauti, palakstyti ar galų gale išeiti su žmogumi į ilgus pasivaikščiojimus. Juk ne veltui sakoma, kad laimingas haskis – pavargęs haskis.

Ieškomi žmonės, kurie tikrai turės laiko ir noro užsiimti šiuo šunimi, kuriems jis bus reikalingas kaip draugas, o ne daiktas besivaikant mados, kurie supranta, kad šuo negali visą dieną būti uždarytas bute ir kuriems šuns vakcinacija ar gydymas susirgus yra savaime suprantami dalykai. Haskiai iš prigimties mėgėjai paklaidžioti ir pabėgti, todėl naujieji šeimininkai šunelį turėtų ir sučipuoti.

Ar esate kiek nors gyvūnų auginime nusimanantis žmogus? Ar sugebėsite haskiui skirti pakankamai didelį fizinį krūvį? Ar sugebėsite skirti pakankamai daug dėmesio?

Jeigu esate pilnametis ir rimtai apsisprendęs šį šunelį auginti asmuo, jeigu teigiamai atsakėte į aukščiau užduotus klausimus, skambinkite haskio globėjams, atvažiuokite susipažinti ir gal būt jisai taps naujuoju Jūsų šeimos nariu. 861614201, Kaunas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top