Globotinio pusryčiai: nuspalvink juodai baltą Ario gyvenimą ryškiomis spalvomis

Gyvenimas taip jau surėdytas, kad anksčiau ar vėliau visiems mums tenka atsisveikinti su vienu ar kitu mylimu bei artimu draugu. Gal ir galėtume retoriškai klausti – „Kodėl, pasauli, mus baudi?“, bet ar tai ką nors pakeistų? Išėjusio draugo jau niekas nesugrąžins... Pasibaigus dar vienai dienai be JO ir užsižiebus naktinio miesto žiburiams kamputyje susisukęs liūdi Aris. Krūpčioja vos kokį garsą išgirdęs. Gal tai JIS? Gal sugrįžo? Deja... Ariui nepasisekė... Jį ir mylimą šeimininką išskyrė mirtis.

4,5 metų, kuriuos du draugai pragyveno kartu, dalijosi džiaugsmais ir vargais, išnyko taip staigiai, kaip užgesta užpūsta žvakė. Liko tik didelis liūdesys mažoje širdelėje ir geri kaimynai, kurie neleidžia jam galutinai palūžti. Aris pergyvena dėl šeimininko, o kaimynai dėl Ario ir labai nori surasti šiam aktyviam gražuoliui naujus namus ir gerus Žmones, Draugus, kurie galės juo pasirūpinti, kurie neleis Ariui liūdėti, sugrąžins jam gyvenimo džiaugsmą, o jis atsidėkodamas dovanos savo ištikimybę bei draugystę.

Jeigu galite ir norite Ariui padovanoti savo namus bei rūpestį, jeigu sugebėsite nuspalvinti juodai baltą gyvenimą pačiomis ryškiausiomis spalvomis, jeigu norite turėti patį ištikimiausią draugą pasaulyje, skambinkite Laurynui: 864657515. Atvykite, susipažinkite ir išsivežkite ištikimąjį Arį į savo namus. Aris gyvena Vilniuje.

augintiniai, dovanojamas šuo, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai