Atradome nepaprastą triuką, kaip išmokti anglų kalbos per dvi savaites!

„Kelis žodžius angliškai mokėjau ir anksčiau, bet kai kažkas kalbėdavo, negalėdavau atsakyti – jaučiausi kvailai, nes nesupratau. Šveicarijos kalbų mokymosi metodas iš pradžių atrodė keistas, bet po dviejų savaičių aš jau galėjau angliškai pasakyti viską, ką norėjau. Idealu!“ – pasakoja Robertas Jonovas (57 m.). Perskaityk interviu su Robertu ir sužinok, kaip gali greitai išmokti anglų kalbos per 14 dienų!

Ar prieš tai esate mokęsis anglų kalbos?

Anglų kalbos mokiausi mokykloje prieš daugelį metų! Ko mokyklose moko… Daliai draugų anglų kalba sekėsi, jie viską suprato be didelių pastangų, bet kiti nespėjo, todėl tos kalbos ir neišmoko. Galėdavau pasakyti atskirus žodžius, bet vos reikėdavo pradėti kalbėti – nieko negalėdavau pasakyti. Sakydavau „yes, yes“, linkčiodavau galva ir pasišalindavau. Gėdijausi – savo akcento, gramatikos klaidų – kaip gi aš atrodysiu.

Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

 Internete skaičiau apie Šveicarijos metodą, mano dėmesį atkreipė galimybė mokytis sau patogiu metu ir kad tam nereikia skirti kiekvieną dieną daug laiko. Užsiregistravau, greitai gavau informaciją į elektroninio pašto dėžutę ir viskas prasidėjo.

Kaip vyko mokymasis?

Pats mokymasis man praktiškai nekėlė sunkumų. Viskas vyko prie kompiuterio, labai paprastai net mano metų žmogui. Tereikėjo spausti paveiksliukus, žodį po žodžio. Labai pravertė klausymosi užsiėmimai, nes angliškai rašoma kitaip nei tariama. Tai buvo įdomiau, nei vakarais sėdėti Facebooke. Buvo malonu, kad niekas neskubina ir užsiėmimai greitai juda į priekį. Supratau, kaip sudaryti paprastus sakinius, kuriuos visi supranta, ir aš iš esmės galėjau kalbėti paprasčiausiu lygiu jau pirmą savaitę. Kai supranti, kaip šis metodas veikia, tada anglų kalbos mokymasis yra labai lengvas. Prieš tai net nebūčiau įsivaizdavęs, kad tai įmanoma – kažką tokio reikia pamatyti.

Kaip jūs vertinate savo anglų kalbą po 2 savaičių?

Po dviejų savaičių galiu angliškai pasakyti viską, ką noriu. Idealu! Darbe, jei kas nors paskambina angliškai, kalbu pats, neieškau nusimanančių kolegų pagalbos.

Ką Jūs rekomenduotumėte žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?

Kai supratau, kaip veikia metodas, buvo aišku, kodėl jis taip giriamas. Tai yra lengviausias būdas pradėti kalbėti angliškai. Tiesiog užsisakyk programą ir ji visada bus prieinama kompiuteryje, kai norėsi mokytis kalbėti angliškai!



Apsilankyk www.SwissLanguages.com ir gauk nuolaidą kalbų mokymosi programai

Šveicarijos kalbų programa siūlo – išmok kalbėti angliškai per 14 dienų arba susigrąžink pinigus. Gauk kalbų programą su 55 % nuolaida – tik už 6,95 € (įprastinė kaina EUR 16,95). Nepavėluok! Šiandien nuolaida tik pirmiesiems 100 klientų.

*Siekiant apsaugoti informaciją pateikusio asmens teises į privatumą, asmens identitetas pakeistas, paveikslėliai yra iliustratyvaus pobūdžio.

anglų kalba, anglų kalbos kursai, išmok anglų kalbos, kalbu kursai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai