Trys priežastys, kodėl filmas „Magiškasis Maikas XXL“ – tikra odė moterims

Lietuvą pagaliau pasiekė vyrišku seksualumu pulsuojanti muzikinė komedija „Magiškasis Maikas XXL“ (angl. „Magic Mike XXL“). Nors iki šiol daugiausia buvo akcentuojami kraują kaitinantys filmo šokėjų pasirodymai, po pirmųjų premjerų nusirito moterų susižavėjimo banga – juosta tiesiog aukština dailiosios lyties atstoves.

Iš „National Post“ ir „New Statesman“ kino apžvalgininkių parašytų filmo „Magiškasis Maikas XXL“ recenzijų išrinkome tris pagrindines priežastis, kodėl moteris pasijus pamalonintos, pamačiusios šią juostą.

1. Moters malonumui – pirmenybė. Nors filmo plakatai ir juostos aktoriai tiesiog spinduliuoja vyriškumą, tradiciniai vyriško elgesio stereotipai nubraukiami jau per pirmąsias filmo minutes. Pašiepiamas ir mitas apie vyro sėkmę moterų gretose priklausomai nuo jo pasididžiavimo dydžio – Joe Manganiello herojus Ričis mažiausiai mėgaujasi seksu, nes moteris tiesiog trikdo jo gigantiškas daikčiukas. „Magiškasis Maikas XXL“ kreipia pagrindinį dėmesį į tai, kaip pamaloninti moterį, nes tik taip patenkintas būna ir vyras.

2. Moterys – dievaitės. Striptizo šokėjų kelionė į paskutinįjį jų karjeroje čempionatą yra savotiškas jų piligriminis žygis. Jie ne tik pasiruošę tarnauti moterims, vyrai jas kone sudievina ir tai – jų paskutinė proga įrodyti atsidavimą moteriškajai giminei. Pakeliui jiems tenka įveikti ne vieną kliūtį, kurias Maikas ir jo vyrukai pasitinka su šypsena, galantišku elgesiu ir džentelmenų įtaigumu. Jų kelyje pasitaiko moterys, kurių lengvai neapsuksi aplink pirštą, tad vyrams tenka pasistengti iš peties – banalių triukų metas seniai praeityje.

3. Besąlygiška meilė. Jausmingi vyrai, komplimentai ir meilės prisipažinimai žavėjo moteris visais laikais. Šįsyk visa šilčiausių jausmų puokštė nukreipta būtent joms – aikčiojančiai, nerimastingai ir svaigulį patirti trokštančiai žiūrovių miniai, kurioje kiekviena dailiosios atstovė ypatinga, graži ir vertinama.

Filme „Magiškasis Maikas XXL“ striptizo šokėjas Maikas su jo kolegų komanda keliaus dalyvauti striptizo šokėjų čempionate. Be 2012-aisiais kino teatrus pasiekusiame filme „Magiškasis Maikas“ jau regėtų aktorių Channingo Tatumo, Joe Manganiello, Kevino Nasho, Matto Bomerio ir Adamo Rodriguezo, filme „Magiškasis Maikas XXL“ žiūrovai išvys ir naujų žinomų veidų. Prie moteriškosios juostos kompanijos prisijungė Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks ir Andie Macdowell.








 

filmai, kinas, Magic Mike, Magic Mike XXL, Magiškasis Maikas, Magiškasis Maikas XXL

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai